Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan Recber gayet bilgili egitimli birisi onerdigi adamlarda oyle denildigi gibi pahali adamlar degil her butceye gore adam oneriyor futbol bilgiside cok yeterli klupte gorev verilse keske aspordaki yorumculari izlerken beynim yaniyor

Wallah, baskan olsam direk Serkan recberi kulupte scout basi yaparim yada oyuncu izleme komitesinde yer veririm.

Serkan Recber gayet bilgili egitimli birisi onerdigi adamlarda oyle denildigi gibi pahali adamlar degil her butceye gore adam oneriyor futbol bilgiside cok yeterli klupte gorev verilse keske aspordaki yorumculari izlerken beynim yaniyor

kesinlikle iyi niyetli ve futbolu biliyor ama söylediği çoğu isim zor.

normalde iyi bir 10 numara alınmasından yanayım ama ciğersiz süpürücü bir önlibero alınırsa
----- ön libero--
---seri-----banega---
harika olur bu ortasaha gerçekten taş gibi öyle kolay geçilmez ve pas,duran top,şut gibi özlemini çektiğimiz konularda sorunumuz çözülmüş olur,zaten 2 senedir 10 numarasız oynayıp şampiyon oluyoruz 1 sene daha oynarız...

Hayır elden adam çıkaramıyorsak Babel balotelli ben arfa gibi boştaki adamlara çökelim direk işte kaptırmadan sağa sola

10-15 milyon euroluk adamları da saydı 3-4 milyon euroya alınabilecek adamları da.

Evet. bende diyorum ki az buçuk ligleri takip eden insanlar o saydığı adamları bilir zaten. scout olmak falan öyle kolay işler değil. mesele marcaoyu bulmak. o 3 4 milyonluk oyuncuları da almak zor zaten

Beyler bu adam bjkye enzo rokkoyu aldırmadı mı? Fmden youtubedan bakıp zibilyon topçu sayarım ayda 2.000 liraya scoutluk bu kadar basit değil.

Evet. bende diyorum ki az buçuk ligleri takip eden insanlar o saydığı adamları bilir zaten. scout olmak falan öyle kolay işler değil. mesele marcaoyu bulmak. o 3 4 milyonluk oyuncuları da almak zor zaten
az bucuk ligleri takip edip serkan recber kadar adami detayli bilen varsa harcanmasin scout olsun zaten herkes youtube sayesinde scout oldu masaalah

Muslera
Mariano
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Fernando
Seri
Banega
Feghouli
Onyekuru
Higuain

Fc Sion takiminda Bastien toma diye 8 numara onerdi Serkan recber, harbiden iyi adama benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt