Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
menajer bağlantılarında sıkıntı var galiba. yoksa fener elif ve zajha teklif bulurken bizim yönetimin daha fazlasını yapması gerekir.
Eljifin menajeri çok iyi bir de Milli takım artısı var.

Zajc kötü adam değil ama ona 10 m euroluk falan teklif olması bence ihtimal dışı.

Denklik olmazsa adamı Avrupa listesine yazamazsın ama öyle bir sıkıntı var. Bir de adam aldın mesela, satmak zorunda olduğun bilinince bilerek düşük teklif veriyorlar.
Mesela 6 banega lyundama için 5 oldu 11 bonservisi elinde olan golcü ortasaha bonservissiz ve moreno alsak sorunlarımızin çoğu biter. Diagne Belhanda ve nagatomo en az 20 getirir. Bence yapılabilir bu şekilde.

Mesela 6 banega lyundama için 5 oldu 11 bonservisi elinde olan golcü ortasaha bonservissiz ve moreno alsak sorunlarımızin çoğu biter. Diagne Belhanda ve nagatomo en az 20 getirir. Bence yapılabilir bu şekilde.
İşte önce satsak daha iyi işler süreç, bence Gomis'in 6ya gitme sebebi açığımızın o seviyelerde olduğunu bilmelerinden dolayıydı.

zorunlu satın alma olayını bekliyorum ben. bazı transferlerde olabilir

Takımın yaş ortalamasını arttirmamak önemli ama golcü konusunda yaş çok önemli değil bence. Banega Fernando ve genç bir orta saha alabilirsek çok iyi olur. Kanat ise muamma Babel iyi ama belki bir sezonluk yine onyekuru gelebilirse süper olur.

Temmuz'a kadar kapasak mı burayı ne etsek.

sent via GSC

Bu arada sol bek için Reguilon ya ds Theo'yu kiralayabiliriz Mendy'i de alacaklar gibi.

Bu arada skov olsen söylentileri var anlamadigim bu adam sağ kanat e bu gelse feguli gider bilemedim valla. Bence Fatih hoca transfer döneminde söylentilere inanmayın biz ara ara bilgi vericez dedi. Bu lafın altında birşeyler var ama çözemedim daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt