Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor Halil Dervişoğlu'nu alacakmış.Vedat Muriqi yerine alalım..

gol kralı sait tabi ki de kim olacak

47920

Su takim bozulmadan sadece 8 numara alsak yine sampiyonlugun en guclu adayi oluruz. Cok sinirlendiginiz Cagne 25 golun altina inmez fakat UCL'de yine nal toplariz. Bence Belhanda Fernando ve Cagne icin teklifler varsa mutlaka degerlendirmeli. Takima 1 2 tane genc oyuncu katarsak seneye gerekirse transferi bos geceriz. Forvete de Rondon ve Ze Luis'i yoklayalim. Fransa liginde 26 mac oynamis Ben Arfa'yi almaya calisalim.. Ben Arfa'nin ileride top tutmasi cok isimize yarayabilir.
Mesela Banega icin direk 7 milyon vermeye gerek yok. 3 + 3 gibi zorunlu alimla kiralayalim..
Topla iliskisi iyi olan ve orta sahaya yardima gelen forvet olunca Ben Arfa veya Mata gibi oyunculardan cok rahat verim aliriz.

Bakiyorum taraftar yine gaza gelip cosmus. 30 kisi aliyoruz galiba her transfer sezonu gibi. Taliscalar, Falcaolar, Matalar filan. :LOL:

CL´de nal toplayacagimiza neden herkes bukadar emin ? Ligin ilk yarisinda öyle bir kaos ortamina girdik ki, mac kazanamaz haldeydik. Bir birine alisamayan, sürekli farkli dizilisler ile cikmak zorunda kalan forvetsiz bir kadro cikti ortaya. Diagne sezon basi gelseydi bile muhtemelen yine cikardik o gruptan. Diagne tüm hücum hatinin performansini bir seviye yukari cekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt