- 4 Ağustos 2009
- 90.390
- 71.384
- 5.188
Evet guzel bir örnek.Bana öyle geliyor ki bu danimarka ligi çok kalitesiz bir lig. Mesela tsde gol atamayan Ndoye 24 gol atmış bu sezon Kopenhagda. Takımlar çok açık oynuyor gibi sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet guzel bir örnek.Bana öyle geliyor ki bu danimarka ligi çok kalitesiz bir lig. Mesela tsde gol atamayan Ndoye 24 gol atmış bu sezon Kopenhagda. Takımlar çok açık oynuyor gibi sanki
Transfer nöbetinde bazen çok boş muhabbetler dönüyor. Haberler arada kaynıyor. 1 haber bulmak için 6-7 sayfa geriye gitmen gerekiyor
Her transfer nokta atışı olmaz.Kurduğu kadroyla şampiyon yaptı.Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadık.Kazandırdığı paranın yanında bi şey değil.Amrabat'tan 4 milyon euro zarar ettik.Chedjou da yaşlandığından dolayı sözleşme uzatmadık..
Nagatomo, Fernando ve Mitroglou sürekli sakat olduklari icin gitmeli.
Mariano ve Ndiaye yetersiz performanstan dolayi gitmeli.
Belhanda ve Diagne icin sebep belirtmeme gerek yok, satilmalilar.
Diger yabancilardan yana bir sikayetim yok.
MUSLERA
LINNES
LUYINDAMA
MARCAO
DONK
ONYEKURU
FEGHOULI
Kalmali. Yani yabanci kadrosunun yarisi degismeli. Yoksa bu kadronun tel tel dökülecegi ortada. Fernando-Nagatomo-Mariano üclüsü özellike bitik.
O yardim eden GSlilerin abv. Koclarin damadidirŞikecilere uefa ayni bizim gibi kisitlama getirecekmis
Al sat
Ilk yil - 20 mil zarar
Ikinci yil - 10 mil zarar
Ucuncu yil 0
Dorduncu yil +10 millik bi anlasma
8 milyon euro para cezasi
+ avrupaya katilim halinde her sene icin 3er milyon euro ceza
Bunlar kesin cezalar
Iki yil avrupadan meni mufettisler istemisler
Milan ve Galatasaray orneklerinden kurtulabilirmisler
Bizim Galatasaraylilarda yardim ediyormus fenere
Isvicrede yasiyorum bilen bilir zaten, uefanin mali isleriyle ugrasan ozel bir finans sirketinde calisan cok iyi Galatasarayli bi arkadasimla konustum simdi o soyledi
Ayriyeten fb yonetimine haziran sonuna kadar transfer yapmayin uyarisi yapmislar
Al sat dengesini koruyamazsiniz diye
Bu onuachu nun adi bizimle gectiginde de soyledim. Hayatimda izledigim en kazma adam olabilir hiz yok teknik yok bi boy yuzunden futbolcu olmus adam
Transfer window resmen açıldı mı şimdi?
Yapar ama öyle bi harcama yapıyosan zarar ettirmemen şart.Derbilerde o kadroyla fark yiyosan büyük takım hocası değilsin..10 transfer yapılan ve o iskeletin 2 sene şampiyon yaptığı transferleri niye görmüyorsunuz o zaman?
Demek ki herkes hata yapabilir.
8 Haziran Cumartesi