Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli: Galatasaray ile daha 3 yıllık sözleşmem bulunuyor, açıkcası taraftarları, kulübü çok seviyorum ve en önemlisi mutluyum. Kulübün ayrılmam konusunda herhangi bir talebi olmadığı sürece, burada uzun yıllar kalarak, iz bırakmak istiyorum.

D8YkQVCW4AEyS7g

Mehmet Ozcan (eskisehirspor) zu gs ilgileniyoruz

kaynak: uzun zamandir duyumlar alan Twitter hesabi genelde iyidir

Kolarov FB'ye pahalı gelmiş, vazgecmisler transferinden.

İsmi gecenler hep kaliteli bu donem cuvallamazlarsa oyle veya boyle iyi birileri gelecek gibi. Bizim transferler kadar Fener'in Ndiaye ve Onauchu'yu almasi beni mutlu eder biri orta saha oynayip meziyetlerine sahip olmaz digeri ayakta duramaz guzel hamleler olur.

Geçen sene maddi anlamda farkı açabilmek adına ne yapıp edip şampiyon olmalıydık, olduk. 22-19 oldu bu fark min 5 yıl içinde dahi kapanmaz.

Bu sene yine şampiyon olmak lazım, muhtemelen yine favori biz olacağız ama çok daha önemlisi FB'in yine ilk 2'ye girmemesi lazım.

Bence FB değil son kurşunu atmayı, tencerenin dibini ekmekle siyirdi bu sene ya herro ya merro. Bir kez daha başarısız olurlarsa ne Ali Koç kalır ne Ersun ne Comolli ne Kadıköy ne Saracoğlu.

dorukhan isimli topcu mu olur diyordunuz simdi milli takimda oynuyor. mehmet iyi oyuncu belli yani. zeki celik istanbulspordan fransaya gitti.

genclerimiz kötü degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt