Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.690
- 66.781
- 5.003
Bizim şansımıza hattrick yapar kesin.Ryan Babel, Hollanda - İngiltere maçında ilk 11 başlayacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim şansımıza hattrick yapar kesin.Ryan Babel, Hollanda - İngiltere maçında ilk 11 başlayacak.
Herhangi bir form düşüklüğü olması durumunda Linnes iki bek mevkii içinde yeterli alternatif olmaz mı renktaş?Diger rakipler istikrarlı bir şekilde güç kaybederken biz var olan kadroyu koruyup Bayern, Juventus, PSG gibi arayı açma fırsatını iyi kullanmalıyız...
Sonuç olarak Diagne hariç Feguli-Belhanda-Fernando-Mariano-Nagatomo-Muslera gibi kalburüstü oyuncuları paket yapma hatası ve hayaliyle bu transfer dönemini gecirmeyelim.
Kesinlikle katılıyorum ama fakat lakin
Mariano nun birçok maçta içinden geçtiler . Linnes ilk 11 e ancak alternatif olur . Nagatomo kendi bile seneye yetersiz olabileceğini düşünüyor . Kanat bekler almamız şart (şampiyonlar ligi için )
Linnes ilk 11 oynamayacaksa yüzde 50 zam yaparak sözleşme uzatmak pek mantıklı değildi.
İlk 11 oynamalı.
Bizimkilerin becerisini düşünürsek zor gelirKendimizce enflasyon farki oduyoruz sozlesme uzatirken tuhaf kulubuz sjsjsus
S.A btw
Banega geldi mi
Bizimkilerin becerisini düşünürsek zor gelir
nerelerdesin beYerli monchi cenk ergunu geri getirip
Banega transferinden sonra tekrar kovmak lazim
Banega cok onemli bir transfer
Minimum 2 sene daha sampiyonluk demek
bjk fenerde kiralıkken coşan lensi aldı ellerinde patladı biz tam tersini yapsak ne olur acaba
şeytan bizimkilere demiyor mu acaba hazır elinde feghouli varken , brahimiyle de görüşüyorken kirala slimaniyi en azınıdan mitroglou yerine
sorunun onda değil fenerde olduğunu kanıtla 1 sezon oynatıp, ali koçu ve takımını iyice yerin dibine sok
Apo’nun geçenlerde açıkladığı muhteşem transfer taktiği ile sorun yaşamayız diye düşünüyorum.Bizimkilerin becerisini düşünürsek zor gelir
nerelerdesin be
dönüş yapmana sevindim knkUgrasiyor ve yasiyoruz bir yerlerde knk
bjk fenerde kiralıkken coşan lensi aldı ellerinde patladı biz tam tersini yapsak ne olur acaba
şeytan bizimkilere demiyor mu acaba hazır elinde feghouli varken , brahimiyle de görüşüyorken kirala slimaniyi en azınıdan mitroglou yerine
sorunun onda değil fenerde olduğunu kanıtla 1 sezon oynatıp, ali koçu ve takımını iyice yerin dibine sok
Adamın maaşı 4m bu kumara girilir mi sence?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Soruya bak, ebenize bağlıyoruz. Kendi liglerinin leşliğine bakmadan bize laf çakıyorlar akıllarıncaPortekiz basının önemli basın organlarından @SPORTTVPortugal
soruyor.
Porto'nun en önemli oyuncularından
biri olan Brahimi'nin G.Saray'a olası transferini neye bağlıyorsunuz?
Soruya bak, ebenize bağlıyoruz. Kendi liglerinin leşliğine bakmadan bize laf çakıyorlar akıllarınca
Apo’nun geçenlerde açıkladığı muhteşem transfer taktiği ile sorun yaşamayız diye düşünüyorum.
Ben Yedder kaç para ?
Kjaer kaç para ?
Tamam. Banega’yı alayım o zaman