Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.796
- 12.108
- 1.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu fatih dogan denen adami dinledim resmen bilgisiz gundemde olmak icin mabadindan uyduruyorSON DAKİKA |
Fenerbahçe, Hatem Ben Arfa ile anlaştı. (TRTSPOR / @fatihdogan_38)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu fatih dogan denen adami dinledim resmen bilgisiz gundemde olmak icin mabadindan uyduruyor
Hasan ali westhama gitmis
Yery mina brahimi ve bennarfa fenere yakinmis allahin cahili birde diyorki lanzinide var ama ben arfa geldikten sonra lanzini kimmis
yahu bu hasan ali milli takimda kac mac oynadida ingilterede calisma izni cikiyormu bir kiside sormuyor deli ederler adamigs dusmani tinercinin teki, 2 gun once comolli brahimi cok pahali veremeyiz diyor.
Ben arfanın bundan haberi var mıSON DAKİKA |
Fenerbahçe, Hatem Ben Arfa ile anlaştı. (TRTSPOR / @fatihdogan_38)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu ne kngpay yalarım ıstırırım fln mı demek istiyon![]()
yahu bu hasan ali milli takimda kac mac oynadida ingilterede calisma izni cikiyormu bir kiside sormuyor deli ederler adami
adam tam mal merih juventusa gitti emrenin fenerle ilgisi var diyen adamdan ne hayir gelir bir ay oncenin haberini yeni veriyor te allahimBen arfanın bundan haberi var mı
alman paspaortu olunca milli takim zorunlulugu kalkiyormu?Alman pasaportu var.
Tinercinin teki ciddiye almamak lazimBu fatih dogan denen adami dinledim resmen bilgisiz gundemde olmak icin mabadindan uyduruyor
Hasan ali westhama gitmis
Yery mina brahimi ve bennarfa fenere yakinmis allahin cahili birde diyorki lanzinide var ama ben arfa geldikten sonra lanzini kimmis
trtspor şecmece seçiyor bunları herhalde, yorumcularının çoğu böyle. Bu malları bulmak büyük başarıadam tam mal merih juventusa gitti emrenin fenerle ilgisi var diyen adamdan ne hayir gelir bir ay oncenin haberini yeni veriyor te allahim
Gelelim önemli soruya.Trtspora bağlanan Gs muhabirine göre Brahimiye 3.5 milyondan 4 yıllık+2.5 milyon imza parası teklif etmişiz.Kabul ederse gayet makul