Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
babası hocasıydı galiba. fena oyuncu değildi
apoya mac sonu boyle bir oyuncudan boyle bir gol yedik gibisinden birsey sormustu gazeteci
apo delirmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babası hocasıydı galiba. fena oyuncu değildi
apoya mac sonu boyle bir oyuncudan boyle bir gol yedik gibisinden birsey sormustu gazeteci
apo delirmisti
ben cogu kisinin aksine avciyi begeniyorumboş herif apo. hele onun uyuz bir sırıtması varki. bizim maçtan sonra ki basın toplantısını izleyen anlamıstır
ben cogu kisinin aksine avciyi begeniyorum
Aynen hocam
Ekli dosyayı görüntüle 47995
kotu kacti elden...
almak uzereydik
burda boyu kisa diye istemeyenler vardi
Biraz gec atildi avrupaya ama cok iyi yukseldi kral fm 12de almistimEkli dosyayı görüntüle 47995
kotu kacti elden...
almak uzereydik
Ekli dosyayı görüntüle 47995
kotu kacti elden...
almak uzereydik
Daha iyisini aldık ve sadece 6 milyona sattık.
Üstelik bildiğim kadarıyla taraftar çok da hoşlanmıyordu.
Pis kufur ederim. Hemde cok pis
Pis kufur ederim. Hemde cok pis
kaynakları ajanspormus ajansporun kaynaginda takvimYa bir insanin epl i birakip fb ye gitmesi icin katıksız geri zekali veya kötü olmasi lazim slimani gibi.
Hani para olsa problem, bir epl takiminin veremeyecegi parayi fb mi verecek ? Herif kiralik oynadigi ncu da 11 gol 7 asist yapmis epl de, bonservis elinde çöpsüz üzüm, her takimin sadece tv den 100 milyon euro üzeri gelir elde ettigi epl de bir takima gitmeyip fb ye gidecek kadar gerizekali ise bize bisey demek dusmez!!