Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Kartal : '' Benim hayatim basarilarla dolu . '' diye aciklama yapmis sanirsin Mourinho Guardiola . Ne gerizekali herifler var ya.

Transfer mesaisi başlamıştır umarım!!

Umarım bizimkiler tatil modundan çıkıp "Avrupa'da" transfer kovalamaya başlamışlardır.

Olsen İspanya haberleri arttı. İnşallah doğru değildir.

Allah kahretsin böyle düzeni. En fazla 7 milyona alıp en az 25 milyona satacaklar.

Ulan bu tarz transferleri son yıllarda acayip ıskalıyoruz. Dembele, Tagliafico, Erlic Haland, Delaney vs.

Biraz daha düşünsem bu liste daha da uzar.Bir çırpıda aklıma gelen isimler bunlar.

Gerçekten transfer etmek istesek bu adamların en az ikisini çok rahat alabilirdik.

Umarım bu Olsen işinde ciddi oluruz. Gerçekten yazık olacak artık böyle bir transferi gerçekleştirmemiz lazım.

Vizyon ve gücümüz artık bu seviyelere gelmeli. Bunu başaracak scout ve teknik heyete sahibiz.

DgZmesHX0AMpBM4.jpg

Arda'yla birlikte bombalar patlamaya başlar inş.​

Bu fenerin maaş kısıtlama cezası da yokmu Gomis orda sağlam para alıyor. Bizden de para yüzünden ayrıldı. Bunlarda metelik yok çok saçma haberler yapiyolar. Gelir mi bilemem ama bu kuşlarin cezası ne zaman belli olacak tam olarak. Adamlar muriq e 3 milyon veremiyor. Gomis için hem bonservis hemde yüksek maaş gerekmez mi? Beşiktaş bile 300-500 bin euro ya alabileceği oyunculara bakıyor ki fenerin ekonomisi şuan bjk den çokta üstte degil. Anlayamıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt