- 27 Ocak 2010
- 139.239
- 105.531
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca ile ilgileniyor olabiliriz. Keşke gelme imkanı yada bizim alma imkanımız olsa ama zor olur. Yanlız çogu futbolcu için cin yaşanacak yer değil. Bazen paradan vazgeçebiliyolar.Talisca haberini tekrar girmiş Fanatik. Gerekçe olarak da Talisca'nin milli takımda oynamak için Avrupa'ya dönmek istediğini yazmış. Dış kaynaklarda böyle bir haber yokken siz nereden duydunuz ?
ph'ı kaç? 5.5 falandır muhtemelen birşey olmaz.Beyler yanlışlıkla makyaj temizleme suyu kaçtı boğazıma bişey olur mu? Ciddiyim yalnız![]()
![]()
"Marsilya'nın da takip ettiği Brahimi, Galatasaray'a yaklaştı, ancak geleceğiyle ilgili kesin kararı Afrika Uluslar Kupası'ndan sonra verecek. Fenerbahçe ve Betis de oyuncuyla ilgileniyorlar." (Le10sport)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feghouli 10no yapılır ve Babel sağda da oynar,rotasyon genişlemeli....tek plan üzerinden hareket edilmemeliBrahimi ve Babel gelirse
Babel herhalde santrafor dusunuyor, hoca yoksa iki kanat luks olur gibi
Bende suyun içinde bulunduğu şişenin şekliniph'ı kaç? 5.5 falandır muhtemelen birşey olmaz.
nasıl becerdin merak ettim.
Brahimi'yi Feghouli çok rahat ikna eder,mesele Brahimi'yi 3.5m civarına ikna etmek
iyi trabzon ile 3.lük savaşı verirler bu seneMina, buffon, ben arfa, badou, rondon, irfan can fenerde.
Kaynak: Trtspor
Mina, buffon, ben arfa, badou, rondon, irfan can fenerde.
Kaynak: Trtspor
Talisca ile ilgileniyor olabiliriz. Keşke gelme imkanı yada bizim alma imkanımız olsa ama zor olur. Yanlız çogu futbolcu için cin yaşanacak yer değil. Bazen paradan vazgeçebiliyolar.
Kimi satacağız o zaman.Suudi Arabistan ya da Çin'e satılacağı konuşulan Mbaye Diagne için menajeri Simone Laurelli konuştu
- "Diagne, Galatasaray'a daha yeni geldi. 4 yıl sözleşmesi var. Galatasaray'da olmaktan çok mutlu ve durumundan memnun. Kulübün de Diagne ile bir sorunu yok"
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi