Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu babele neden bu kadar takıldınız yav? Adam neler yaptı burada inanılır gibi değil. Daha 1 ay once dünyanın en iyi liginde her maç 11 çıkıyordu. Şut var çalım var tecrübe var bitiricilik var uyumsuzda olmaz. Sağ sol kanat forvet oynar 4-3-3 de her yerde oynar kariyer var milli takım var vay anam vayyyyyyyy.

Brahimi ve Babel'i bedava alıp 1-2mye Seri'yi kiralasak, satış yapmasak kadro böyle kalsa bile ligi çok rahat alırız bence

Takımin bütün geliri taliscanin maaş +kiralama ücretine gitsin.satin almadan bahsetmiyorum sadece kiralama .hayal kurarkende mantıklı olmalı insan
İbrahim kardeşim,
Orası Çin, burası Avrupa. Buradaki kazançla oradaki kazancın bir olmadığını futbolcu biliyor. Tıpkı buradaki başarılar ile oradaki başarıların bir olmadığı gibi. Yaşı daha küçük, futbol hayatını orada geçirmeyeceği aşikar.
Anladın?

Hamsik 9m alırken bjk kiralayabilir deniyor, Talisca 10m alırken Galatasaray kiralayamaz deniyor, trtspor a inanmayın bu kadar

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Seri
Feghouli Belhanda Brahimi
Diagne

Ben Arfa kadar dibi görüp tekrar piyasa yapan adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Çok ilginç acayip bir adam fakat her defasında dipten çıkmasını takdir etmişimdir.

Ikiside türkiyeye gelmez. Niye o kadar spor kanali var anlamiyorum türkiyede. Her günü uydurma transfer konusmasiyle geciriyorlar

Talisca yılın transferi olur keşke olsa. Bütün sponsorları zorlamak lazım.
Adam leblebi gibi gol atıyordu. Beşiktaş o gittikten sonra kaleye zor gidebildi.

Babel-Feghouli ve Talisca ligin içinden geçer. Daha forvet oyuncusunu saymadım

Selçuk'tan yapılan tasarruf +Eren'in maaşı Brahimi'ye yetiyor imkansız iş değil inş olur bu iş

Talisca yılın transferi olur keşke olsa. Bütün sponsorları zorlamak lazım.
Adam leblebi gibi gol atıyordu. Beşiktaş o gittikten sonra kaleye zor gidebildi.

Babel-Feghouli ve Talisca ligin içinden geçer. Daha forvet oyuncusunu saymadım
Bu ücünün arkasini nasil toparlayacagiz asil mesele o. Bence böyle bir üclü icin forvet bile Elmander tipi biri olmali sadece arkasinda oynayan orta saha oyunculari ile toparlamak zor.

Bu ücünün arkasini nasil toparlayacagiz asil mesele o. Bence böyle bir üclü icin forvet bile Elmander tipi biri olmali sadece arkasinda oynayan orta saha oyunculari ile toparlamak zor.

Orta saha dinamik olmalı. Ndiaye-fernando ikilisi bu 3'ünü idare edebilecek kapasitede değil. Her maç gol atarız ama orta saha zayıf kalırsa gol yeriz. Marcao - Luyindama ikilisi tuttu. Ön taraf Babel - Feghouli - Talisca olsa orta alana sağlam 1 takviye ile çok dinamik bir kadro oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt