Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Aynen abi, biz en fazla Iceland'da popon donsun deriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasri 1 yil boyunca dopingden cezaliydi. Simdi 6 ay yine top oynamadi. 1.5 yil büyük bir süre. Bitti artik onun dönemi bence.Bertolacci iyi katkı verir bence. Elin değmişken aşağıdaki isimlerii de yorumlar mısın şekerim?
- Nasri
- Susaeta
- Iturraspe
- Subotic
- Mario Suarez
oyle bisey yokmusVedat Muriqi'yi 3 milyon euroya alsak iyi olur.1 sene sonra Türk statüsünde oynayabilecek..
gercekten de alberto morenoya buyuk surpriz oluralberto moreno süprizi bekliyorum
Yerli olarak daBeyler biz jimmy hariç kaç tane kanat alacağız? Yabancı hakları 2 forvet tahminen 3 kanat feghouli babel+1 1 kaleci 2 stoper 3 bek naga linnes mariano veya transfer 3 orta saha fernando(transfer) donk belhanda (transfer) bu şekilde 14 yabancı ediyor. Bence iki yabancı bek kullanmalıyız ki bir orta saha daha alabilelim. Ayrıca 2 yabancımız gelecek vaad eden olmalı ki 18 kişilik kadrodaki 12lik sınırda hemen yer bulamayınca sorun yapmasınlar ben donku tribüne gönderip 2sinden birini ihtiyaca göre kullanırım onun dışında sakatlık vsde girerler. 2 yabancı bek kullanacaksak yerli bek almak önemli solda emre var en azından sağa da şener gelirse idare ederler sonuçta iki milli bek daha iyi yerli alamazsın bu bağlamda bakınca belhanda diagne fernando mariano bunlardan kaçını satarsak o kadar yabancı transferi yapabiliyoruz. Bana kalırsa hepsi gitmeli belki belhanda kalabilir fernando da iyi hazırlanacaksa düşünülebilir ama maaşı çok temposuz ve tribüne atabileceğin bir topçu değil.
dikkat mi çekmek istiyorsungercekten de alberto morenoya buyuk surpriz olur
Antonio Valencia ile ilgili 1 aylık tarih içerisinde her hangi bir bilet kaydı bulunmuyor. Bilginize sunulur.
Ciddimisin sen bu adamlarin ceyregı olamaz kendi sahamizda kazandigimiz derbilerde hep bu adamlsr var hiziyla is bitiriyor adamlar Tinerci Babel ile bu adamlari bur tutmakta ne bileyim yaniBabel hepsini eşeğe ters bindirir sen rahat ol.
gel lan
rondon olmaz mi melez kendisiForvete muhakkak kafası çalışan bir zenci almalıyız.
Önerim;
Sturridge.