Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Su talisca resmen yeni hagi yeni Alex olur türkiyede ya, muhtesem bir herif. Cok rahat eplde falan oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam benim anladığım kadarı ile bu adam vasıfsız o zamanne 10 numara ne gerçek bir 8 numara ben beğenmedim hiçbir zaman tabi şahsi görüşüm bu
cuneyt tanmanın nesi olurBarkin Tanman’ ismine bi bak. Yurt Dişinda Galatasaray için oyuncu seyreten scoutlardan biri
Bu adam neden Avrupa kulüplerine gitmedi halen anlamış değilim. Yaşı da genç bunu Fatih hoca çok iyi kullabilirde gelmesi çok zor ama eğer 10 numara sistemi oynayacaksak bu tip kaliteli adam lazım o mevkiye Belhanda filan olmuyor. Biz isimleri biraz farklı görüyoruz oysa futbol takım oyunu. Stoperler harici her mevkide eksiklerimiz var. Kırılgan yapımız var. Stoper nasıl düzeldi iyi adamlar ile gördük. Geriside o şekilde çözülmezse işimiz Avrupa da zorSu talisca resmen yeni hagi yeni Alex olur türkiyede ya, muhtesem bir herif. Cok rahat eplde falan oynar
Adam sizin gibiler icin her roportajinda aciklama yapiyor, baska sistemlere gecilmeli diyosun sen gercekten bizim 10 numara rolu iceren bi sistemle oynadigimizi mi saniyosun 2 senedir?Belhanda şut atamaz. Verdiği paslar bir 10 numara ile alakası yok. Arada sirada bir iki hareket yapıyor oda başarısız. Abicim ben mi bilmiyorum yoksa yaniliyomuyum. Hadi sutu gectim paslari iyi olmayan 10 numara olur mu ya? Lütfen Belhanda gitsin. 10 numara olan sistemler sadece 10 numara pozisyonunda Hagi gibi Sneijder gibi özel adamlar olursa is yapar. Bizde de böyle adam yoksa gerek te yok. Belhanda o kişi olamaz zaten. En güzeli başka sistemlere geçmek. İlla 10 numara li sistem olacak diye bişey yok. Olcaksa da iyi bir 10 numara lazım. Biz niye Belhanda vs. Bukadar zorluyoruz anlamıyorum.
Onu bunu Hagi ile kıyaslamayı bırakın artık! Hagi yeteneğinden öte çok farklı bir karakter. Saha içinde topla buluşmasa bile varlığı bu derece farklı olan futbolcu görmedim ben hayatımda!Su talisca resmen yeni hagi yeni Alex olur türkiyede ya, muhtesem bir herif. Cok rahat eplde falan oynar
Aynen öyle. Maalesef takım Marino Belhanda ve ndiaye yüzünden baya kırılgan yapıda idi geçen sene. Birde elinde forvet olmayınca heptep zorlanıyoduk. Bunun unutulmaması lazım. Yoksa yine aynı sıkıntılar ile oyunu rakip sahaya yikamayiz ve saçma goller yerizKevin de Bruyne gibi dusun ama sutu yok. Pasi ve dribblingi de kiyasla cok kotu tabii. Disiplin sikintisi da var.
Senin bir adamın fanı olman görünen gerçekleri değiştirmez. Orta sahada tam olarak Vasfi ne bu adamın. Pası iyi değil sut yok. E defansı da kötü. O zaman rolü ne bunun? Yemişim aciklamalarini. Uçan adam Sabri de uçtuğunu iddia ediyordu ama bizim gördüğümüz farklıydıAdam sizin gibiler icin her roportajinda aciklama yapiyor, baska sistemlere gecilmeli diyosun sen gercekten bizim 10 numara rolu iceren bi sistemle oynadigimizi mi saniyosun 2 senedir?
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle. Maalesef takım Marino Belhanda ve ndiaye yüzünden baya kırılgan yapıda idi geçen sene. Birde elinde forvet olmayınca heptep zorlanıyoduk. Bunun unutulmaması lazım. Yoksa yine aynı sıkıntılar ile oyunu rakip sahaya yikamayiz ve saçma goller yeriz
seviyosan git konuş benceOnu bunu Hagi ile kıyaslamayı bırakın artık! Hagi yeteneğinden öte çok farklı bir karakter. Saha içinde topla buluşmasa bile varlığı bu derece farklı olan futbolcu görmedim ben hayatımda!
Komik bişey mi söyledin?seviyosan git konuş bence
Aynı şeyi söylüyorum elimizdeki en iyi orta saha Belhanda ise sorun var demektir. Çünkü şampiyon olmus olabiliriz ama geçen seneki futbolu begendiyseniz ben daha bişey dememTakimin aksamasinin son sebeplerindendir Belhanda. Elimizdeki en iyi orta sahadir
Taliscayı övdüğünü düşünerek yazdım.Komik bişey mi söyledin?
seviyosan git konuş bence
Düşünme yeteneğini geliştirmelisin.Taliscayı övdüğünü düşünerek yazdım.
Aynen öyle o basit gruptan çıkamadık. Evet forvet yoktu ama olsa da bir tık iyi olacaktı. Diagneyi begenmem ama adama bir tane orta bile gelmedi. Forvet olsa ne olacaktı ki. Hepsini geçtim takım çok kırılgan sebebide forvetsizlik ve en büyük sebep orta saha. + MarianoTarihin en leş feneri tüm kadroyu dağıtan bjk ve emeklispordan 2 sene son hafta şampiyonluk aldık diye bu belhandayı abartıyorsunuz.. Çok şükür Avrupada maç yapıyoruz da takımımızın gerçek halini görebiliyoruz..Rakipler biraz iyi olaydı görürdüm ben o modern 10 numaranızı..