- 1 Mayıs 2018
- 57.630
- 48.430
- 3.873
Şener - Babel ve Jimmy ile cidden yarın imzalarsak ben başarılı sayarım , İlk gün 3 beleş topçu almak bizi aşan bir olay bence isimlerde kötü değil
114 senede bir ilk galiba, aslinda aglanacak bir durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şener - Babel ve Jimmy ile cidden yarın imzalarsak ben başarılı sayarım , İlk gün 3 beleş topçu almak bizi aşan bir olay bence isimlerde kötü değil
çarşamba günü yazmıştım şimdi haber siteleride diyor bitti diye ilk transferimiz h.o
onuahcu falan gibi kuzeyin cagnelerini alacağınıza gidip alanyadan cisseyi alın
bıktık afrikalı futbol iq low adamlardan (her afrikalı öyle demek istemediğimi cisseyi alın dememden anlamışsınızdır umarım )
Adam bu ağustos 34 diyorGörüşme tarihi belli oldu!
Yarın yapılacak görüşmeler olumlu geçerse Antonıo Valencia İstanbul'a gelecek. (Fanatik)
Ver kırmızyı @Musap Aydinli
![]()
Mesajın linkini atar mısın?
Bu sabah saatlerinde Levent Şahin’in bizzat katılımıyla Radisson Blu Hotel’de kuzey avrupa liglerinden !!!geçen sezon çift hanelerde gol sayısı olan bir santraforun♂menajeri ile görüşme oldu.
#sağgösteripsolvurmak
#süpriz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Topcunun cinsiyetini emoji ile belirtmeleri çok büyük ipucu yanlız :ddBu sabah saatlerinde Levent Şahin’in bizzat katılımıyla Radisson Blu Hotel’de kuzey avrupa liglerinden !!!geçen sezon çift hanelerde gol sayısı olan bir santraforun♂menajeri ile görüşme oldu.
#sağgösteripsolvurmak
#süpriz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ZenciTopcunun cinsiyetini emoji ile belirtmeleri çok büyük ipucu yanlız :dd