Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu umit milli takimin teknik ekibi kimden torpilli boyle bir yonetim olamaz

Ote yandan Halili alalim acil

Bu kadroyla bu oyunla bu puanla seneye nal toplariz. Seneye ts fb bjk basak yarista olacak

Sözleşmesi biten Welbeck muazzam olurdu yav. Solda Babel, sağda Feghouli, en uçta Welbeck... Şu üçlü min 35-40 gol atardı. Welbeck o süratiyle ligin bugu olur.
Huntelaar
Kiessling
Berbatov
Palacio
Origi

İçimde ukte kalan isimlerdir. Çok istedim zamanında GS forması giymelerini. Origi'yi kaç defa önerdik burda ama herifin gol atacağı tuttu anasını satayım. Artık imkansız.

Ankaragücünde kiralik oynayan Tyler Boyd neden düşünülmüyor adam tek başına kümede tuttu takımını, her iki kanatta da oynayabiliyor stili Viscaya benziyor.

Ramsey'nin adı geçince aklıma geldi, geçen sene Wilshere'i ne beklemiştik be... Bu sezonki sakatlıkları da görünce iyi ki gelmemiş dedirtti tabii. Kronik değildir diye kendimi avutuyordum ama kronikleşmiş artık sakatlığı.

Fenere Ben Afra kırmızısı veriyor bize verdiği kırmızıya bak lan böyle kırmızı mı olur
48071

Muslera
Linnes-Luyi-Marcao-Moreno
Seri-Bennecar-Banega
Feghouli-Welbeck-Brahimi

Ah be şöyle bi kadro kurulsada gözümüz gönlümüz şenlense kadroda nereye baksam bi kusur bulamıyorum

Ben arfa soyle bi 3 yillik kontrat 3,5m kemiksiz para arti bonuslar falan alsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt