Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş 2016-2017 senesinde 23 tane penaltı kullanarak şampiyon olmuştur.

D7936qiXkAAzTsj.jpg

Lyon maçındaki seri penaltılar ve süper kupadaki penaltılar da dahil buna.Ligde 10 atmışlar.

Gerçi Bjkliler de bu sene bizim Süper Kupa'daki seri penaltıları saymışlardı twitterda.Ona karşılık olarak yapılmışsa iyi.

Beşiktaş JK - Penaltı atıcılar

Jovic, Hazard bir de yönetim Zidane'ı dinleyip Pogba'yı alırsa Varane'ı satıp bi stoper bakarız

Başkanım yine malafatı çıkardı masaya vuruyor. Hoşgeldin Hazardinho da silva

ulan herkes takir takir aciklarken biz babeli felan bile aciklamiyoruz halen

Yalnız o adam garip bi şekilde acayip oyuncu tanıyor
Taniyor taniyor demin fenere 40 milyon euroluk satis yapti elif 20 zach 10 elden cikacak oyuncularin maliyetinide aykut inceyle ekleyip buldular sonrada gs kimi saticak toplasan 10 milyon dediler adam art niyetli ve matematik bilmedikten sonra topcu tanisa nolur bu haydar dumenin isini bile yapamaz o isinde bir matematigi var

herkes kimi açıkladı ki fb yada bjk benim bilmediğim daha transfer sezonu başlamadı satmadan alamıyoruz . Bonservisi elınde olan adamlar imza parası istiyorlar daha yeni başladı
fbjkden bana ne? Benim gözüm aklim daima avrupada. Belese olan oyunculari aciklayabiliriz. FFPye girmiyor. Bosuna Babel örnegini vermedim mesela.
transfer sezonu baslamasada alabiliyoruz. Resmi olarak 8.6 de geliyorlar. ffp de 31.5 den sonra yeni sezona gecti

Fenerin ben arfa transferi henüz kesin değil ha olsada farketmez de. Biz eksiklerimizi kapatalım gerisi beni hiç bağlamiyor

—————Muslera—————
Mariano-Luy-Marcao-Nagatomo

Seri————Bennacer

Skov———Feghouli——Henry

—————Welbeck—————

Beyler kafayi buldum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bide şu genç futbolcu isinide bi açıklığa kavuşturmak lazım. Kalkıp takımı full gençlerden oluşturmak ta sorun yaratır. Bence en doğru hamle güçlü bir kadro kurup her sene bir iki genç kadroya koyup parlatmak daha mantıklı. Tabi güçlü kadro derken 30 unu aşmış futbolcular değil. 25-28 arası benim gözümde altın çağını yaşayan futbolcudur. Hem satarsin hem yararlanirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt