Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin ben arfa transferi henüz kesin değil ha olsada farketmez de. Biz eksiklerimizi kapatalım gerisi beni hiç bağlamiyor
Fenere kimler kimler geldi de bi halt yapamadı(anelka,ortega,okocha,rvp,nani) ben arfa Fransadan dışarı çıkmaz muhtemelen ama gelirse de büyük ihtimal fener çöplüğüne yenisi katılmış olur.

Bagliyomus gibi gorunuyo hocam

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam açıkçası bana desen onyekuru mu ben arfa mi onyekuru derim. Yada brahimi ben arfa mi direk brahimi derim. Ben arfa sıkıntılı adam. İki maç kazandırır 5 maç yatar. Hepsini geçtim fenerden de bjk den de yol olmaz ikisinde ekonomik olarak bizden kötü hadi bir yıldız aldılar gerisi yine hiyarlarla doldurmak zorundalar. O yüzden hiç sorun değil şöyle ağır bir sözleşme güzel olur ben arfa için :)

Fenere kimler kimler geldi de bi halt yapamadı(anelka,ortega,okocha,rvp,nani) ben arfa Fransadan dışarı çıkmaz muhtemelen ama gelirse de büyük ihtimal fener çöplüğüne yenisi katılmış olur.
Aynen öyle valbuena da çok meth ediliyordu ne oldu gördük. Ben 32 yaş ve üstü kanat transferine karşıyım. Binde bir çok katkı sağlar. Ben arfa da son vurgunu yapacak yer arıyor :)

Batmış bir kulübe gelecek kadar düşmüş bir futbolcu başka bişey demiyorum. Evet iyi adam yetenekli ama canı isteyince oynuyor ve yaşı 32 gelsin abi hep bunlardan alsınlar. Forvet olsa bişey demem kaleci yada stoper olsa yine ok ama yaşı geçmiş ve katkı sağlayan kanat sayısı azdir. Bı kewell geldi oda sakatlanmaktan doyamadık adama

Hızlı oyuncular Türkiye de her zaman işe yaramıştır danny welbeck efsane alır zannimca.

Ben Arfa çok çok iyi topçu yav. Ama FB'nin elinde patlama ihtimali epey yüksek.
Bu kadar kaotik, taraftarın en ufak bir sabrının kalmadığı, son yıllarda başarısızlığın genlere işlendiği FB gibi ortamlarda Ben Arfa gibi kafadan kontak adamların iş yapma ihtimalini çok düşük görüyorum.
İnşallah alırlar. Yıllık en az 3.5M'dan 3 yıllık sözleşme yaparlar bir de... Oh mis...

Bizimkiler ser veriyor sır vermiyor :) ulan iki isim atın az tartışalım :) sahte duyumculari özledim. Şu İbrahimoviç i getirenler :))

Bu kadar kaotik, taraftarın en ufak bir sabrının kalmadığı, son yıllarda başarısızlığın genlere işlendiği FB gibi ortamlarda Ben Arfa gibi kafadan kontak adamların iş yapma ihtimalini çok düşük görüyorum.
İnşallah alırlar. Yıllık en az 3.5M'dan 3 yıllık sözleşme yaparlar bir de... Oh mis...
Adam iyi renktasim ama canı isteyince oynuyor. Valbuena da çok iyidi. Ben açıkçası çokta bişey yapabileceğini düşünmüyorum. İyi olması için takımında iyi olmasi lazım. Zaten kötü takımlarda iyi topçular salıyor tr de. Ki bunun ne vereceği bile belli değil.

Adam kos koca PSG de yatarak pis pis aldi parasina, fbde birsey olsun aninda arza cikaracak tip

D8e-0g0WsAIgb_7.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt