Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ffpye karşı değilim katiyen yanlış anlasildim sanırım sadece mantıksız tarafları var Milan örneği gibi biraz daha çeşitlendirilmesi lazim sadece aldığın kadar sattan ziyade avrupa gelirlerinin yüzde 20si sponsorluk gelirlerinin yüzde 10 u falan gibi transfer bütçesine dahil edilmesi lazim.

Ben karşıyım abi. Ayrica bizim gibi kulüpleri düşündükleri falan da yok.

Ben karşıyım abi. Ayrica bizim gibi kulüpleri düşündükleri falan da yok.
yanlis düşünüyorsun kardeş inan popülizm uğruna ne paraları heba etti başkanlar zaten topçudan anladıkları da yok menajerlerinden kucağında yıllar geçirdik daha da tam kalkmış değiliz kucaktan da ee biraz beli dogrulttuk fatih hoca ffp sayesinde yoksa bizde cimbom ol kampanyası yapıp kanal kanal dolaşıyor olur çocukların bayram cep harçlığını göz dikerdik.İyi böyle.

yanlis düşünüyorsun kardeş inan popülizm uğruna ne paraları heba etti başkanlar zaten topçudan anladıkları da yok menajerlerinden kucağında yıllar geçirdik daha da tam kalkmış değiliz kucaktan da ee biraz beli dogrulttuk fatih hoca ffp sayesinde yoksa bizde cimbom ol kampanyası yapıp kanal kanal dolaşıyor olur çocukların bayram cep harçlığını göz dikerdik.İyi böyle.
poor stay poor rich get richer

Fenerbahçe yönetimi, daha önce teklifte bulunduğu Vedat Muriç transferi için 3,5 milyon Euro ödemeye hazır olduklarını Çaykur Rizespor kulübüne bildirdi. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt