Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Mümkün.Kenan her şeyden sürekli bu tarz çıkarımlar yaptığına göre, ruhi vaziyetinde hafif bir efeminelik var diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mümkün.Kenan her şeyden sürekli bu tarz çıkarımlar yaptığına göre, ruhi vaziyetinde hafif bir efeminelik var diyorum
Asıl karışmazsa unuttun kaliteli transferleri.Fatih terim transfere karışırsa ortalık yine leah futbolcu ile dolacaktır emre çolak dahi gelebilir skov olsen bennacer filan şimdiden unutun
Muriq yabancı değil mi? Biz ne yapıyoruz anlamış değilim. Donk eren Diagne şimdi muriq trezege. Ya Allah akıl fikir versin. Demeyin Donk çok işe yaradı zaten adam gibi orta saha alsan çok daha iyi olacaktı. Sınırlama varken bile daha iyi transfer yapiyoduk ya. Marcao lyundama dışındakiler parasına degmiyor son zamanlarda aldiklarimiz. Kimse demesin şampiyon olduk. Şu harcadigin paraya bak birde gelen şampiyonluklarin nasıl kabız ve kanser edici olduğuna bak.
Öyle hesaplamislardir zaten :/ rezalet
Ben söyliyim içimde hic iyi hisler yok. Bunlar yine bizi kanser edecek inşallah yanılırımZeki Uzundurukan: "Mustafa Cengiz'e, Talisca transferini sorduk, 'bende sizden duyuyorum' dedi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagne+Mitroglou yerine Tetteh+Muriqi olacak gibi gözüküyor, kuvvetle muhtemel
Nal toplariz ve sampiyonluk hayal olur.
Diego Godin, serbest durumda.
Uyruk: Uruguay
Mevki: Stoper
Piyasa Değeri: 25 M €Diego Godin, serbest durumda.
♂ Yaş: 33
Uyruk: Uruguay
Mevki: Stoper
♂ Boy: 1.87m
Piyasa Değeri: 25 M €
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi