Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün M. Lonjon, Babel transferini söylemiş herhalde? 3 yıllık deal. Kendi hesabından.

Babel geliyorsa (ki cok yakin, kendi hesabindan aslan falan paylasmaya basladi), Onyekuru fazla olur.

Yanlız üst düzey en az 2 oyuncu şart üst düzey derken yanlış anlaşılmasın lig için değil şl için yoksa yine nal toplarız avrupa da şu anki kadro bile yetersiz oluyor belhanda feghouli vs. bile şl seviyesinin bir tik altında kalıyor olmazsa işimiz zor avrupa da ligde zaten bizi şampiyon yapmamak için her şeyi yapacaklar seneye yönetim bunların farkindadir ınsAllah 4.yıldızı taktıktan sonraki transfer dönemi gibi bir olay yaşanmaz takıma güvenilip ..

Babel ve onyekuru fazla olur diyenlere anlam veremiyorum oyun sıkışınca veya feghouli ye birşey olunca Sinan ve muğdat görmekten keyif mi alıyorsunuz beyler

City kanat rotasyonu sterling-mahrez-sane ve gerekirse bernardo

Millet sadece ilk 11 düşünüyor sonra iş maç sırasında oyuncu değişikliğine gelince açılan konu : bu maç terime yazar :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babel ve onyekuru fazla olur diyenlere anlam veremiyorum oyun sıkışınca veya feghouli ye birşey olunca Sinan ve muğdat görmekten keyif mi alıyorsunuz beyler

City kanat rotasyonu sterling-mahrez-sane ve gerekirse bernardo size kalsa sane - mahrez gereksiz
Aynen öyle bazı arkadaşlar avrupayı hiç düşünmüyor galiba ligi alalım yeter kafasindalar kadronun bariz as oyuncusu yedek oyuncusu ile çok daha kalite kazanması lazim..

Bana kalsa onyekuru geldiğini düşünürsek Babel yerine Ribery gibi kapalı savunmaları açacak bir kanat isterdim

Aynen öyle bazı arkadaşlar avrupayı hiç düşünmüyor galiba ligi alalım yeter kafasindalar kadronun bariz as oyuncusu yedek oyuncusu ile çok daha kalite kazanması lazim..

Avrupayı geçtim ligde bile açık net s. çarız.. Allah yüzümüze güldü de birşey olmadı bu ikiliye yoksa lig hayaldi

Ben öyle düşünmüyorum. 3 kulvardayız. Sakatlık olur ceza olur. 3 tane skorer kanatın olması iyi olur. Ayrıca forvette de oynar.

Tabi gonul ister ki takimda skorer sayisi fazla olsun. Lakin yabanci sinirinin yakin oldugu yerde seneye elimizden cikartalim diye kivranmayiz umarim. Onyekuruyu 1 senelik kiralayip seneye gonderirsek belki seneye guzel bir kanadimiz olabilir. Ama yine fazla gibi. Efektif bir forvet ve orta saha alsak sanki daha faydali olur

@SKWinterfell: GALATASARAY | FLAŞ GELİŞME

Takımdan ayrılması muhtemel olan Fernando'nun yerine transfer edilmek istenen Fernandinho ve kulübü Man. City ile görüşmeler ivme kazandı.

Man. City, 1 yıl sözleşmesi kalan 34 yaşındaki oyuncunun satılmasına sıcak bakıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt