Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
48176

tumblr_mt87xfR8nx1sgmrlpo2_400.gif

Babel gelirse 4 4 2 oynarız net zamanında Arif in olduğu yerde oynar. Orta saha bu durumda sıkıntı 4 4 2 için sağlam iki adam lazım çok merak ediyorum bu transfer sezonu neler olcak. Ama muriq trezege gibi adamlar alınmasın ya. Muriq türk olsa çok mantıklı da Türk statüsünde oynayamiyor diye söylediler programda

Babel ve onyekuru fazla olur diyenlere anlam veremiyorum oyun sıkışınca veya feghouli ye birşey olunca Sinan ve muğdat görmekten keyif mi alıyorsunuz beyler

City kanat rotasyonu sterling-mahrez-sane ve gerekirse bernardo size kalsa sane - mahrez gereksiz

Renktas, maddi yonden bir City degiliz. Etimiz butumuz belli. Bir pozisyonda 2-3 efektif oyuncu sayimiz mi akillica, yada o parayi eksik olan mevkilerimizi gelistirme durumu mu akillica? Ben o parayi forvet ve orta saha ya gomelim diyorum.

Fernando - ndiaye - belhanda
Diagne - mitro

5 oyuncu saydim. Efektif ve katki aldigimiz oyuncu sayisi 2.75

Hocam uçak bileti olmadan ucmayalim lütfen :)

@SKWinterfell: GALATASARAY | FLAŞ GELİŞME

Takımdan ayrılması muhtemel olan Fernando'nun yerine transfer edilmek istenen Fernandinho ve kulübü Man. City ile görüşmeler ivme kazandı.

Man. City, 1 yıl sözleşmesi kalan 34 yaşındaki oyuncunun satılmasına sıcak bakıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan 19 yaşında "Danimarka'nın yeni cevheri" olarak gösterilen Andreas Skov Olsen La Liga yolunda.

Mundo Deportivo gazetesi, Olsen'in menajerinin Sociedad ile yaptığı görüşmelerde ciddi yol kat ettiğini ve transferin yaklaşık 6 milyon euro bonservis bedeliyle bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Zeki UZUNDURUKAN

Yönetim Belhandayi göndermek istiyor. Fakat belhanda gidersem Avrupa'ya giderim yoksa kalırım demiş.

Renktas, maddi yonden bir City degiliz. Etimiz butumuz belli. Bir pozisyonda 2-3 efektif oyuncu sayimiz mi akillica, yada o parayi eksik olan mevkilerimizi gelistirme durumu mu akillica? Ben o parayi forvet ve orta saha ya gomelim diyorum.

Fernando - ndiaye - belhanda
Diagne - mitro

5 oyuncu saydim. Efektif ve katki aldigimiz oyuncu sayisi 2.75

Pardon da hangi para babel bedava onyekuru kiralık?

Cristiano Ronaldo'nun transferiyle ilgili Juventus ile gorusmeler hizlanmis .

Bir de şu bedava babele burun kıvıranlara anlam veremiyorum.. Adamlar de ligt van dijk frenkie de jongun yanına koyuyor biz belhandanın as olduğu takıma yakıştıramıyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt