Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocanın gerçekten basında sürekli tekrarladıkları gibi bir 4-4-2 sevdası var mı? Cidden soruyorum.
Galatasaray' ın genlerinde olan sistem 4-4-2. Tabiki de hocanın en çok oynatmak istediği sistem. Ama bunun için minimum 3 ciğersiz orta saha lazım...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merih ile ozanin potansiyellleri korkunc derecede iyi

Yerli transferinde ligden almak yerine gidip gurbetçileri toplayalım bayadır kötü oyuncu çıkmıyor hep bir kalite eskisi gibi degil

milli takim ilk kez dogru dürüst bir havuza sahipken bizim o havuz icerisinden hic bir oyuncuya sahip olmamamiz büyük bir dezavantaj maalesef. bizim gibi bir kulübün en azindan 2-3 tane milli oyuncusu olmaliydi. kenarda mugdat yerine jimmy olacak diye bayram edecegiz neredeyse. sener gibi bir lesi aliyoruz. ici gecmis topcular bunlar.

Bu merihdeki cevheri birtek sergen mi gördü koca ülkede büyük hocaymış vala helal olsun ona.
Onun transfer çetrefilli biraz. Asıl sporting alıyor onu, sonra Alanya alıp ertesi gün kiraya verdi sonra sattı falan.

Menajeri kimse ona helal olsun, çocuğu Türk futbolundan kurtardı.

milli takim ilk kez dogru dürüst bir havuza sahipken bizim o havuz icerisinden hic bir oyuncuya sahip olmamamiz büyük bir dezavantaj maalesef. bizim gibi bir kulübün en azindan 2-3 tane milli oyuncusu olmaliydi. kenarda mugdat yerine jimmy olacak diye bayram edecegiz neredeyse. sener gibi bir lesi aliyoruz. ici gecmis topcular bunlar.
Kaan ayhan bu maç fazla beğenilmese de bundesliga da iyi işler yapan kenan karaman alınabilir

İşin enteresan tarafı, bu havuzu bilen bir hocamız varken yerli cevherlerimizden hiç biri bizim takımda değil.

alman ve hollanda kulüplerinin alt yapilarinda forma giyen oyuncular hedefimiz olmali artik. yetistirme bedelini ödeyip alabilecegin bir sürü topcu var.

Kenan Karaman kariyerinden büyük oynuyor , 9 numara forma giyeceksin , forvet oyuncusu olup sol kanat oynayacaksin, her Fransa atağında geri koşup savunmayı 5 kişi yapacaksın , her atakta ileri çıkıp topa dokunacaksin...

Kenan Karaman tam Fatih Hocamin futbolcusu kim ne derse desin

Çok çok çok beğendim , Hasan Ali'yi de yildizlastirdi

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kenan Karaman kariyerinden büyük oynuyor , 9 numara forma giyeceksin , forvet oyuncusu olup sol kanat oynayacaksin, her Fransa atağında geri koşup savunmayı 5 kişi yapacaksın , her atakta ileri çıkıp topa dokunacaksin...

Seni tebrik ederim

Evet disiplinli bi topçuymuş. Hiç aksamadı hiç oyundan kopmadı helal olsun

Ahahahahaahhaahahahahahajaa

Trezege 15 m
Türüç 10 m
Muriqi 10 m

Hala şu gerizekalı Anadolu takımlarından topçu almaya çalışıyoruz , sözleşmesi biten varsa alın yoksa hiç uğraşmayın şunlardan topçu almayı geçtim masaya oturmak bile bizim için utanç yahu hiç gerek yok uğraşmaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt