Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli Takım da 1 tane Galatasaray'lı oyuncusunun olmaması ?
Aslında 3 büyük diyeceğimiz takımdan hiç futbolcu yok gibi. Nedeni ise sabretmeyip ya yok ediyoruz yada başka takıma kaçıp oradan milli takıma giriyor. Örneğin ozan Alanya'ya gitmese idi kesinlikle bugün milli takıma giremezdi.

Aslında 3 büyük diyeceğimiz takımdan hiç futbolcu yok gibi. Nedeni ise sabretmeyip ya yok ediyoruz yada başka takıma kaçıp oradan milli takıma giriyor. Örneğin ozan Alanya'ya gitmese idi kesinlikle bugün milli takıma giremezdi.
Pek takip etmedim. Alanya da kendini buldu mu ?

Recep fenere gidecek galiba. Ama dediğin gibi vasat heriflere 3er 5er milyon eurolar dökene kadar aynı kalite adamları sportotodan almanya 2-3ten bulabiliriz. Ben bu sene çok spor toto maçı izledim hakikaten yetenekli gençler var
Ben cengizden sonra izlemeyi bırakmıştım gözümüzün önündeki herifi bulup alamayan bir ekibe sahiptik, gerçi hala öyleyiz ülke içinde nerede mal varsa para saçıp asıl almamız gereken adamları almıyoruz.

Kaan Ayhan
Deniz Türüç
Mevlüt Erdinç ( 3. Forvet )
Şener Ozbayrakli
Altay Bayındır

Alanyaspor Merih'in sonraki transferinde yüzde 12,5'ini alacaktır.
Sassuolo küme düşerse oyuncu Alanyaspor takımına geri dönecektir.

alanya kadar olamiyoruz topcu satarken uzucu

Bizdekiler kulübü değil kendi ceplerini düşünüyorlar çünkü alayı aynı

Arsenal forumlarıni dolastim biraz da cogu ozanin ismini yazıyor. Alacaklar galiba

Milli takımda Galatasarayli yokmus.

2002'de dünya üçüncüsü olduğumuzdaki kadrodan euro 2008'e oradan Selçuk'un frikiğiyle gittiğimiz 2016'ya kadar her yere Galatasaray damgasını vurdu. Biraz da sizinkiler oynasın biz izleyelim.

Alanyaspor Merih'in sonraki transferinde yüzde 12,5'ini alacaktır.
Sassuolo küme düşerse oyuncu Alanyaspor takımına geri dönecektir.

alanya kadar olamiyoruz topcu satarken uzucu
Bunlar karbonat Erolla anlastilardi değil mi
Şimdi bir de bu parayla zaten hayvan gibi olan takımlarını iyice hayvanlastirip başımıza bela olacaklar
Alanya Sivas Malatya bu 3 takıma dikkat

Kaan Ayhan hayvan gibi önemli bir transfer şu an bizim için
Kulübede +2 yabancı demek

brumayı almayıp trazegeyi istemek nedir ya yapacağınız işe gene sinir bozacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt