Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.038
- 39.369
- 3.993
Rondonun protezine kadar arastirmayin yahu adamın sozlesmesinde opsiyon vardı herifler memnun kalınca uzattılar 1 yil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi grandüs malafatüsün dize sürekli çarpmasından dolayı mı aşınma olmuşKimsenin dikkatini çekmemiş ama diğer diz de gidici 4-5 seneye kalmaz ona da protez takarlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat dize kadar protez yapmışlar, sıkıntı yaratmaz mı?Rondonun protezine kadar arastirmayin yahu adamın sozlesmesinde opsiyon vardı herifler memnun kalınca uzattılar 1 yil
dr degilim ama protezli denilipte top oynayan cok futbolcu oldu rondon da oynuyor zaten bizim ligede gelmez saglam para isterler gecen sene benitez iyi oynattı onuÜstat dize kadar protez yapmışlar, sıkıntı yaratmaz mı?
5 gun icinde 4 KAP bekliyorum
Basarız parayı alırız16.5m £ serbest kalma bedeli var ne Rondon'u yaw
Ryan Babel ve Şener Özbayraklı ile anlaşan sarı-kırmızılılar, ilk olarak bu iki futbolcuyu Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirecek. Her iki futbolcuyla 3’er senelik anlaşma yapan Galatasaray böylece transfere startı verecek.Sarı kırmızılı takım yarın iki futbolcuyu Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirecek
Skorer/Milliyet
çok doğru tespit elmander tarzı var birazKenan Karaman kariyerinden büyük oynuyor , 9 numara forma giyeceksin , forvet oyuncusu olup sol kanat oynayacaksin, her Fransa atağında geri koşup savunmayı 5 kişi yapacaksın , her atakta ileri çıkıp topa dokunacaksin...
Kenan Karaman tam Fatih Hocamin futbolcusu kim ne derse desin
Çok çok çok beğendim , Hasan Ali'yi de yildizlastirdi
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bomboş bir topçu haklisin kardeşEnes Unalin neyini goruyorsunuz anlamiyorum. Birak Galatasarayi sekerspora almam