Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonu Monaco'da kiralık olarak geçiren Gelson Martins: "Atletico Madrid'e dönmek istemiyorum. Simeone, transfer sürecinde verdiği sözleri tutmadı ve beni yedek bıraktı. Simeone ile çalışmak için heyecanlıydım ama beni hayal kırıklığına uğrattı"

Gel aslanım gel

Kenan Karaman kariyerinden büyük oynuyor , 9 numara forma giyeceksin , forvet oyuncusu olup sol kanat oynayacaksin, her Fransa atağında geri koşup savunmayı 5 kişi yapacaksın , her atakta ileri çıkıp topa dokunacaksin...

Kenan Karaman tam Fatih Hocamin futbolcusu kim ne derse desin

Çok çok çok beğendim , Hasan Ali'yi de yildizlastirdi

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen bende kenanı çok beğendim yunanistan maçıydı sanırım ordada gözüme çok battı Kenan ayakları düzgün çok hızlı değil ama belli hırslı tekniği var eli yüzü düzgün yakışıklı da bi kardeşimiz şimdi elin yüzün ne önemi var demeyin global dünyada karizmatk futbolcular bayan taraftarı çekior forma satışları vs Kenan bence bizde yedek değil ilk 11 oyuncusu olur 4-4-2 bin 2. Forvetini kaldırır orta sahaya sarkan bi pozisyonda hücum geçişlerini tutar bizim Şener töre değil Kenan Kaan gibi adamları almamız lazım luyindama yı satıp Kaan’ı 5-6 ya alıp ilk 11e koysak büyük iş olur yada kaanı alıp luyindama yanına atarız marcaoyu 6 ya çekebiliriz

Paşaya sinan Ahmet felanı verelim 3 de para ateşliyelim temizinden ha yok 5 derlerse see you gardaş der kalkarım gider parayı gömerim brahimiye it gibi bakarlar arkadan

Sözlükteki Pukki duyumu doğru olsa keşke hem garanti eleman hem çift forvetin habercisi olur bu hamle.

Paşaya sinan Ahmet felanı verelim 3 de para ateşliyelim temizinden ha yok 5 derlerse see you gardaş der kalkarım gider parayı gömerim brahimiye it gibi bakarlar arkadan
Ciner takasa yanaşmaz.Babel ve Jimmy'i alıp arta kalan parayı orta sahaya gömmek lazım bence.

pukki cok iyi oyuncu terimin en sevdigi forvet tipi fizigi yüksek baskı yapan çift forvete en uygun olan forvet tipi

lakin norwichle 2 yıl daha kontratı varmış geçen yıl 30 gol atmış herif :)

Top clas bir forvet almıcaksqk başlamıyalım lige muriqi el scoutla olmaz bu işler illa Scout alıcaksak elekeyi isterim ama muriqi gelmesin aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt