Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pukki simdiye kadar duydugum isimler icin manyakelli dahil en heyecan verici bizde iş yapacak adam.

Yerli kadro böyle olmalı

Fatih
Şener Gökay Semih Emre
Celil Salih(uçan)
Mor Emre akbaba Kenan
Ali Yavuz

Pukki etki yaratabilir ama Norwich'in sol kanadı muazzam.. Sol bekte , sol açıkta.. Özellikle sol bek Jamal lewis daha 20-21 yaşında falan..

Ciner takasa yanaşmaz.Babel ve Jimmy'i alıp arta kalan parayı orta sahaya gömmek lazım bence.

Jimyden de Emre purple veya Kenan karamanı tavsiye ederim babelin arkasındaki adam genç olmalı Kenan çok iyi olur babelden bişeuler öğrenir ayrıca joker bi adam kanat forvet 10 numara mevki oynar Kenan

Kenan Karaman çök
Emre mor çök
Takas ve uygun maliyet olursa Deniz türüç çök

Pukkiyi 15 milyona birakmazlar

kenan karaman'i cok begendim, hem sol forvet hem ikinci forvet hem de tek forvet oynar

ama yedekte cürümesi yazik olur

10 gün öncesine kadar bu adam 2.5milyondu. Bizim yönetim ve Terim bu konuda sıfır maalesef. Genç yetenek düşmanı. Futbolcudan zerre anlamıyorlar. Profesyonel yardım almazlarsa, ki almazlar, daha çok kaçırırız böyle hayvanı fırsatları.

Her sene olduğu gibi geçen senede inanılmaz transfer fiyaskoları vardı.
peki ne oldu.Nasıl bir aksiyon alındı.Şampiyon olunca herşey unutuldu.
Taraftar zaten günlük düşünüyor.Başarı varsa oyuncular süper başarı yoksa aynı oyuncular çöp..

mesela kaan ayhanın gerçekten 2,5 milyon opsiyonu varsa ve biz almamışsak zaten söylenecek hiçbirşey yok. .Bizde bu zihniyetle borç falan bitmez.Evet belki ilgilendik kaan gelmek istemedi.Ama taraftara bu transfer konularında bilgi verilmeli.Taraftardan işlerine gelince çok güzel para istemeyi biliyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt