Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dun gorduk ki orta saha dinamiz mi nekadar onemli. herkes hasan ali iyi oynadi diyor evet iyiydi ama kenan karaman cok yardimci oldu

mahmut bence super oynadi dorukhanda iyiydi. orta saha cok onemli. insani beli gibi. bel sakatsa diger uzuvlarda istedigi gibi hareket edemiyor. onun icin dinamizmi olan orta sahalar lazim bize

burak yilmazi ilk defa bukadar cok begendim. arkasi donuk top tuttu. ulan bunu daha onceden niye yapmadin. golleri kacirsanda begendim

mert musleraya gore kiskandigim sey ayagi iyi. 2. gol onun pasiyla geldi.

Gecen yaz yapilan hatalar yine yapilacak ve sl’de yine madara olacagiz gibi gorunuyor. Bi halt olmaz bu yonetimden. Takim sampiyon oluyor onlar da o krediyi hicbirsey yapmamak icin kullaniyor. Sonuc olarak bir arpa boyu yol alamiyoruz, avrupa’da madara ol ligde tatmin ol.

Valla geçen yaz yaşananlar yaşansın ve bu takım iyi bir CL grubu dahi olsa başarısız olursa, yönetimin fişi çekilir eminim bunlarda onun farkında o yüzden öyle bir lüksleri yok avel avel gezip son gün Trezegeyi filan alıp transfer yaptıklarını sanamazlar yani.

Feghouliyin ben ondan iyi teklif gelirse satilmasini istiyorum. Hücumda ne kadar katkisi olsa ve klas oyuncu olsa bile, bu adamla 4-4-2 oynanmaz. Defansa katkisi olmayan kanat oyuncusuyla adam gibi defans yapilmaz. Bizim lige belki yeter, ama avrupada acimayip hep o taraftan gelip oraya otobana cevirirler.

Bu Teemu pukki nasıl bir oyuncu biz de iş yapar mı ? sözlük yazarlarından birtanesi bize yakın demiş.

Pukki konusunda forumun championship uzmanı @Hayri Cund 'a danışablirsiniz, 2013'ten sonra o adamı izleyen başkası yoktur.

Palace 2013te promier lige ciktigindan beridir playof harici takip etmedigim division
Ama herifi pl takimi forveti olarak dusunursek fiyati otomatikman 10-15 oldugundan iyi ya da kotu olmasi fark teskil etmemektedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt