Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şlde muriç ve trazegeyle cıkarz heralde gene galibiyet alamadan döneriz köyümüze

Simdi okuyunca gordum de bu adam Norwich'de oynuyor. Norwich Diagne haberleri cok cikti. Acaba takas + para mi olacak?

Vizyon kokan topcular alinmali artik senerden falan ne bekliyoruz? ölü yatirimdan baska bir sey degil. cl'de en azindan bi tane dandik takim cekip uefaya gitmekten baska caremiz yok

Yabancı bek oyuncusuna lüks diyenler falan vardı.
Mariano biraz ağır ve yaşlı.
Savunması kötü.

Ama bir bek olarak son iki sezona damga vurduğunu söylemeliyiz.

Geriye giden haliyle bile Türkiye Ligini bana göre sürklase etti.

Onu gönderip Linnes'i oynatmak, Linnes ne kadar iyi olsa da güç kaybı olur.

Yerine iyi bir bek alınmalı.

Şener falan bu takımda 3.bek yedeği olur.
Yaşı itibariyle oda olmaz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir beke 2 yabancı kontenjanı fazla. Bir yabancı bir yerli yapmak zorundayız.

Palace 2013te promier lige ciktigindan beridir playof harici takip etmedigim division
Ama herifi pl takimi forveti olarak dusunursek fiyati otomatikman 10-15 oldugundan iyi ya da kotu olmasi fark teskil etmemektedir

29 gol 10 asist üretmiş geçen sene bir de.

Palace 2013te promier lige ciktigindan beridir playof harici takip etmedigim division
Ama herifi pl takimi forveti olarak dusunursek fiyati otomatikman 10-15 oldugundan iyi ya da kotu olmasi fark teskil etmemektedir
Schalke'de çok kötüydü. Sonrasında evrildiyse bilemiyorum.

29 gol 10 asist üretmiş geçen sene bir de.

Valla bu herifin adi kac senedir cikiyor simdi almaya kalkarsak komik olur. Cagne bilmem kac gol atmis diye 13 vermemiz gibi. Cagne gibi bi suru iri forvet bulurusun daha patlama yapmamis. Pukiyi patlama yapmadan almak lazim

Diagne gibi son dakika cöpü alirsan simdi satilmasini da böyle beklersin oyuncu almak icin, gelde albayraka kizma resmen elimizi kolumuzu baglamis
Son dk ya kalma konusunda haklisin ama rn azindan Diagne alindi yoksa o para da kullanilamayacakti ,hic olmazsa elimizde mal kalmis oldu

Valla bu herifin adi kac senedir cikiyor simdi almaya kalkarsak komik olur. Cagne bilmem kac gol atmis diye 13 vermemiz gibi. Cagne gibi bi suru iri forvet bulurusun daha patlama yapmamis. Pukiyi patlama yapmadan almak lazim

Bu kadar skor üreten adamı göndermezler bence zaten iyi para teklif edilmediği sürece.

Teemu Pukki - Oyuncu profili 18/19

Ben bu işe karşıyım abi. Pukki senelerdir bilinen bi adam. Norwich bedavaya almış sene başı. Yani çok mu zor bi işti sene başı forvetsiz başlamak yerine şu adamı almak. Belki bizde de aynı başarıyı gösterecekti? Şimdi milyon eurolar dökmeye karşıyım

Feghouliyin ben ondan iyi teklif gelirse satilmasini istiyorum. Hücumda ne kadar katkisi olsa ve klas oyuncu olsa bile, bu adamla 4-4-2 oynanmaz. Defansa katkisi olmayan kanat oyuncusuyla adam gibi defans yapilmaz. Bizim lige belki yeter, ama avrupada acimayip hep o taraftan gelip oraya otobana cevirirler.

Önce elimizde mümkün olduğunca kaliteli oyuncu tutalım sonra dizilişi belirleriz. Önce dizilişi belirleyip oyuncu uydurmaya çalışınca olmuyor. Hatırlarsan Terim'in 3. döneminde tüm yaz dönemi 4-3-3 çalışılmış ve ilk 10 hafta 4-3-3 oynanmıştı. O kadro 4-4-2 için kurulmadı zamanla 4-4-2 en uygun diziliş olduğu görüldü.

Gazate haberlerine gore gidersek
Banega icin 5.5 milyon teklif etmisiz.
Treze icin 5 milyon.
Eger bunlar gercekse ve olmuyorsa
Herrera icin simdilik 5.5 milyon euro imza parasi onerelim.
Brahimi icin de 4 milyon euro imza parasi onerelim.
Acikcasi Fernando Banega yerine Fernando Herrera orta sahasini tercih ederim. Fernando yerine daha cok kosan ve isiran oyuncu gelirse Banega daha iyi olur. Tabii Terim'in aklinda kadroyu bozmayip sadece gidecek 4 oyuncunun ( Badou Onye Mitro Cagne) yerini doldulmak da olabilir. Kaliteli veya direk 11 oynayacak yerli oyuncunun olmamasinin sikintisini cok yasiyoruz.

Teemu Pukki - Oyuncu profili 18/19

Ben bu işe karşıyım abi. Pukki senelerdir bilinen bi adam. Norwich bedavaya almış sene başı. Yani çok mu zor bi işti sene başı forvetsiz başlamak yerine şu adamı almak. Belki bizde de aynı başarıyı gösterecekti? Şimdi milyon eurolar dökmeye karşıyım

Evet son 3 sezonki performansı da oldukça iyi aslında, bedava olması bile garip olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt