Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
şlde muriç ve trazegeyle cıkarz heralde gene galibiyet alamadan döneriz köyümüze
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir beke 2 yabancı kontenjanı fazla. Bir yabancı bir yerli yapmak zorundayız.Yabancı bek oyuncusuna lüks diyenler falan vardı.
Mariano biraz ağır ve yaşlı.
Savunması kötü.
Ama bir bek olarak son iki sezona damga vurduğunu söylemeliyiz.
Geriye giden haliyle bile Türkiye Ligini bana göre sürklase etti.
Onu gönderip Linnes'i oynatmak, Linnes ne kadar iyi olsa da güç kaybı olur.
Yerine iyi bir bek alınmalı.
Şener falan bu takımda 3.bek yedeği olur.
Yaşı itibariyle oda olmaz.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Palace 2013te promier lige ciktigindan beridir playof harici takip etmedigim division
Ama herifi pl takimi forveti olarak dusunursek fiyati otomatikman 10-15 oldugundan iyi ya da kotu olmasi fark teskil etmemektedir
Schalke'de çok kötüydü. Sonrasında evrildiyse bilemiyorum.Palace 2013te promier lige ciktigindan beridir playof harici takip etmedigim division
Ama herifi pl takimi forveti olarak dusunursek fiyati otomatikman 10-15 oldugundan iyi ya da kotu olmasi fark teskil etmemektedir
29 gol 10 asist üretmiş geçen sene bir de.
Son dk ya kalma konusunda haklisin ama rn azindan Diagne alindi yoksa o para da kullanilamayacakti ,hic olmazsa elimizde mal kalmis olduDiagne gibi son dakika cöpü alirsan simdi satilmasini da böyle beklersin oyuncu almak icin, gelde albayraka kizma resmen elimizi kolumuzu baglamis
Valla bu herifin adi kac senedir cikiyor simdi almaya kalkarsak komik olur. Cagne bilmem kac gol atmis diye 13 vermemiz gibi. Cagne gibi bi suru iri forvet bulurusun daha patlama yapmamis. Pukiyi patlama yapmadan almak lazim
Feghouliyin ben ondan iyi teklif gelirse satilmasini istiyorum. Hücumda ne kadar katkisi olsa ve klas oyuncu olsa bile, bu adamla 4-4-2 oynanmaz. Defansa katkisi olmayan kanat oyuncusuyla adam gibi defans yapilmaz. Bizim lige belki yeter, ama avrupada acimayip hep o taraftan gelip oraya otobana cevirirler.
Teemu Pukki - Oyuncu profili 18/19
Ben bu işe karşıyım abi. Pukki senelerdir bilinen bi adam. Norwich bedavaya almış sene başı. Yani çok mu zor bi işti sene başı forvetsiz başlamak yerine şu adamı almak. Belki bizde de aynı başarıyı gösterecekti? Şimdi milyon eurolar dökmeye karşıyım
Ayrılacağını söylemişti değil mi?Doğru mu acaba?
[B]Tribun Dergi #KuralıDeğiştir[/B]Onaylanmış hesap @[B]tribundergi[/B] 30 dk.30 dakika önce
TRANSFER - Antoine Griezmann, Paris Saint-Germain'de.
Ayrılacağını söylemişti değil mi?
Mourinho zu EPL