Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Newcastlehangintakim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Newcastlehangintakim
Newcastle
Araplar almış newcastle’ıda. Transferi yığarlar önüne muhtemelenhaydaaa o profilde takim degil ama mourinho icin
Araplar Newcastle'ı satın alacak diyorlardı. Mourinho belki o yüzden gitmiştirhaydaaa o profilde takim degil ama mourinho icin
Biz ne yapip edip bu transfer donemlerinde Abdurrahim Albayragi kacirip daga kaldiralim, sonra salariz.
Herif diagneye 13 u bayildi yetmedi, simdi trezege ve muric icin kasimpasa ve rizeyi zengin etme derdinde!!
Herifin akepeye sirin gozukme cabalari bizi mahvedecek!
Evet wolfs aşırı iyi bi takım. 11e nokta atışı bi kaç transferle manyak bi takım olabilir ve tam mourinhonun kadrosu diyebileceğimiz bir kadroya ve oyun stiline sahipChelsea nunoyu
Wolfs da joseyi almali derim
@Grande_1905 adlı kişinin Tweetine göz at:
ustat dun geceden beri buna 15 defa gulduk 16 oluyor bu
Desenize 90 yılların Alen Shearer'lı,Faostina Asprilla'lı,Les Ferdinand'lı efsane Nevcastle United'i geri dönüyor diye.Araplar Newcastle'ı satın alacak diyorlardı. Mourinho belki o yüzden gitmiştir
Bence rezalet bir transfer dönemi yaklaşıyor. Oyuncu satar satmaz bunlar trezegeye parayı gömecek
trezege filan ali naci diyor. o yakin kulube. kasimpasayi ihya ettik resmen. insallah yemdir bunlarTerim'e güvenmek zorundayız, aylarca her şeyi planladık diye adam açıkladı özel video hazırlayıp, ben her şeyin hazır olduğunu düşünüyorum şu an, tek sıkıntı oyuncuları maks değerlerine satabilmek.
trezege filan ali naci diyor. o yakin kulube. kasimpasayi ihya ettik resmen. insallah yemdir bunlar