Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih twitter’dan fenere veda etmiş. Bize yakın gibi geliyor bana içteniçe. Potansiyel var olmazsa üzülürüm.

DIŞ HABER - Onyekuru'nun menajerinden açıklama: "'İspanya'dan Valencia, Sevilla ve Betis'ten teklif aldık, Espanyol da istiyor. Ancak Everton, Onyekuru'nun Galatasaray'daki gelişiminden memnun ve 1 yıl daha Galatasaray'da devam etmesini istiyor.(Futbol arena)

HO

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlış anlama ama renkdaş sırf yönetimi koruma adına kaan ayhana bok atıyorsun..
gerçekten senelerdir aynı hatalar yapılıyor ve bu durum Galatasaraya çok ciddi zarar veriyor. Ama kişileri savunucam diye her transfer dönemi taklalar atıyoruz.

Bilader yönetim benim umrumda bile degil. Ben taraftarimizi iyi biliyorum sadece. Kaan kendisini gelistirecekse, dogru yerde, bizde bir koray günter olurdu muhtemelen. Kaan´in teknigi iyi, ama cok iri degil, ve agir bir stoper. Ligi hepimiz izliyoruz, acik alanda oynayan bir takimiz, acik alanda sürekli iri yari, ve hizli senjiler ile yakalaniyorsun.
Lyindama ve Marcao gibi, hizli stoperler is yapar bizde. Agirsan baya bir tecrübe gerekli, ki zaman zaman tecrübe bile fayda etmedi... Süperligde acik alanda anadolu zencilere yakalanmak, hic bir seye benzemez. Adamlar koyup geciyor cocugu.

Dün Fransa zaferinde staddaydim.

Fransızları zorla getirmişler sanki.buyuk ligleri bitmiş Cl bitmiş ,ne işimiz var bu stadda ifadeleri yüzlerinden okunuyordu.bizim takımda Işıl Işıl ışıldayan yetenek abidesi kimse yoktu lakin istedik.sahada aç oyuncular vardı

Belhanda ve diagne 7/24 bu ifade ile sahada .yetenekleri beni ilgilendirmiyor.Gs ye yakistirmiyorum.ikisinin 25 e gittiğini görürsem 23. Şampiyonluk sayarim

Milli takim iyi diye sirtlanlar yabanci sınırını gundeme getiremez bir süre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt