- 19 Mart 2014
- 29.505
- 30.942
- 2.718
Kimsenin geldiği yok, isim yazınca niye ne zaman geliyor diyorsunuzNe zaman geliyo Levent abi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsenin geldiği yok, isim yazınca niye ne zaman geliyor diyorsunuzNe zaman geliyo Levent abi![]()
Ayew ve Slimani'ye de toplam 55 milyon euro bonservis bedeli ödediler. Ne katki verdiler?Yahu Mata zaten fizik olarak en iyi durumunda olsaydı neden bonservissiz olarak Galatasaray'a gelsin ki ? 45 mil.€ bonservis ile Chelsea 'den ManU'ya geçtiği gibi bir başka transfer yapardı
Tamam ben de en az sizin kadar Galatasaray için enn iyisi olsun istiyorum da çöpsüz üzüm aramayı da geçti sizin ki resmen forumda aradığımız futbolcu bonservissiz olsun 21 yaşında olsun 1 mil.€ 'nun altında maaş alsın Barça alt yapısından yetişsin yeni Messi olsun
Kusura bakmayın da dev aynasından bakmayalım kendimize Juan Mata 'nın en iyi durumunda olmadığını bende biliyorum da bu durumda olmasa bonservissiz olarak neden bize gelsin ki bu adam ?
Konuyu cenabet açmış kimse gelmez.
Saykal konularını ısrarla isteyiniz, Sneijder-Drogba-Melo gibi adamları getirmişliğim var.
Alışmışız..Kimsenin geldiği yok, isim yazınca niye ne zaman geliyor diyorsunuz![]()
Diagne'nin takımda kalacağını zannetmiyorum reis, Serdar'ı harcayan Fatih Terim şampiyonluk kutlamasına gelmeyen, Selçuk'un kullanmasını istediği penaltıyı zorla kullanıp üzerine bir de kaçıran saha içinde Belhanda ile sorun yaşayan kulağımıza geldiği kadarı ile takım içinde de pek sevilmeyen Diagne'yi seneye takımda tutmaz benceMuslera
Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo
Fernando
Belhanda - Mata
Feghouli - Diagne - Babel
link alalımAli Koç zehri salmış ceza alıcaz diye
NandoKimlermis
Nando
Marcao
Luyindama
Fegh
Fernando kalsin
Belhanda 12 mio gelmezse kalsin
Yahu satacagiz dese ucuza gider belli ki strateji yapiyorHoca boş yapmaya basladı bence. Belhanda’yı tam su zaman elden cıkarmak lazım seneye patlar elimizde. Takımda korner kullanmayı bilen topcu yok temiz bi 10 no şart
Fenerbahçe gibi kaosun içinde hiçbir nane oynayamayan bir takıma değil Ayew&Slimani tutup İbra&Hazard ikisi birden gelse adamlar 3. maç salak olur futbolu unuturAyew ve Slimani'ye de toplam 55 milyon euro bonservis bedeli ödediler. Ne katki verdiler?
Belhanda Fatih Terim'in öz evladı gibi hani yeri geldi Feghouli'yi harcadı Fatih Hoca Gomis'in satılmasına izin verdi ama hiçbir zaman Fernando ve Belhanda'yı takımın dışına itmedi ne performans gösterirlerse göstersinHoca Belhanda'yı CL performansı için kadroda tutuyor sanırım. Schalke maçlarında falan en iyi adamımızdı Belhanda , bizim diğer kekolar bomboş golleri kaçırmasaydı daha anlamlı olacaktı.
Hoca bizim ağzımızdan duymadığınız şeylere inanmayın demişti sanırım. Medyadan duyduklarımıza inanmasak diyorumHoca boş yapmaya basladı bence. Belhanda’yı tam su zaman elden cıkarmak lazım seneye patlar elimizde. Takımda korner kullanmayı bilen topcu yok temiz bi 10 no şart