Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Mata zaten fizik olarak en iyi durumunda olsaydı neden bonservissiz olarak Galatasaray'a gelsin ki ? 45 mil.€ bonservis ile Chelsea 'den ManU'ya geçtiği gibi bir başka transfer yapardı

Tamam ben de en az sizin kadar Galatasaray için enn iyisi olsun istiyorum da çöpsüz üzüm aramayı da geçti sizin ki resmen forumda aradığımız futbolcu bonservissiz olsun 21 yaşında olsun 1 mil.€ 'nun altında maaş alsın Barça alt yapısından yetişsin yeni Messi olsun

Kusura bakmayın da dev aynasından bakmayalım kendimize Juan Mata 'nın en iyi durumunda olmadığını bende biliyorum da bu durumda olmasa bonservissiz olarak neden bize gelsin ki bu adam ?
Ayew ve Slimani'ye de toplam 55 milyon euro bonservis bedeli ödediler. Ne katki verdiler?

bu ffp devam ettigi sürece senin kadronda sürekli satabilecegin oyuncular olmali. elimizdeki fernando, mariano ve nagatomo üclüsü mesela tas catlasa 7m euro getirir. fernando 3 , mariano 2, nagatomo 2 den fazla para getirmez. donk zaten para etmiyor.

Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Fernando

Belhanda - Mata

Feghouli - Diagne - Babel
Diagne'nin takımda kalacağını zannetmiyorum reis, Serdar'ı harcayan Fatih Terim şampiyonluk kutlamasına gelmeyen, Selçuk'un kullanmasını istediği penaltıyı zorla kullanıp üzerine bir de kaçıran saha içinde Belhanda ile sorun yaşayan kulağımıza geldiği kadarı ile takım içinde de pek sevilmeyen Diagne'yi seneye takımda tutmaz bence

Hı 13 mil.€ bir yatırım yaptık bu adama maalesef bu parayı bize teklif eden bir takım çıkacak mı çok emin değilim Gomis transferinde olduğu gibi beklediğimizin çok çok daha azına satabiliriz Diagne'yi

Hoca boş yapmaya basladı bence. Belhanda’yı tam su zaman elden cıkarmak lazım seneye patlar elimizde. Takımda korner kullanmayı bilen topcu yok temiz bi 10 no şart

babel feghouli kanatları dribbling ve atletizm yönünde sıkıntılı olabilir gibi geliyor bana. babel eskiden çok atletti ama yaşı ilerledi epey.

bize mutlaka kopuk uçurtma bir herif de lazım. ilk 11 değilse rotasyonda olmalı.

takım o tip oyuncularla oynamaya alıştı bir süredir.

Muslera
AAA Luyindama Marcao BBB
CCC DDD
EEE
Feghouli Onyekuru
FFF

Onyekuru'yu 1 yil daha takimda tutmamiz lazim. Mariano ve Nagatomo ikilisi artik emekli oldugu icin yerlerine 2 daha genc ve benzer kalitede oyuncu bulmamiz lazim. Mariano himbil oyuncu. Nagatomo ise zor güc bela anca defans yapabiliyor ve sürekli sakat.Orta sahada hareketsiz ve yasli Fernando satilmali. Takimi sürekli yalniz birakiyor. Belhanda ve Diagne para ettikleri icin ve yerlerine daha iyi oyunculari rahatlikla bulabilecegimiz icin satilmali. Yerini Ryan Donk'a bile kaptiran Badou Ndiaye'nin bu takimda yeniden yer almasi söz konusu bile olamaz. Oyun zekasi olan bir orta saha lazim. Feghouli'nin forvet arkasinda serbest sekilde oynamasi en mantiklisi olur. Sag beke cogu macta hic yardim etmedi Feghouli. Sürekli sakatlanan Mitroglou da bir zahmet gitsin.​

Nando
Marcao
Luyindama
Fegh
Fernando kalsin

Belhanda 12 mio gelmezse kalsin

11 verirlerse hayirmi diyecekler simdi? Öyle teklifi bir daha zor görürüz. Bence Stoperler, Nando ve Linnes (yeteri kadar para vermezler diye) herkesin belirli fiyati olmali. Biri gelip Feghouli icin o seviyede para teklif ederse onu bu yasinda ve maasiyla satmamak acayip riskli olur.

Ayew ve Slimani'ye de toplam 55 milyon euro bonservis bedeli ödediler. Ne katki verdiler?
Fenerbahçe gibi kaosun içinde hiçbir nane oynayamayan bir takıma değil Ayew&Slimani tutup İbra&Hazard ikisi birden gelse adamlar 3. maç salak olur futbolu unutur

Ayrıca Ayew&Slimani ile Mata'yı bir tutmuyorsundur umarım reis Mata'yı geç Feghouli ve Belhanda ikilisi ile bir tutmam kıyaslamam bunları

Slimani hayatında Sporting'den başka bir takımda başarılı olamadı o da 1 sezon Lecister-Newcastle gibi iddiası olmayan EPL takımlarında bile iş yapamadı

Ayew desen en son ne zaman üst seviyede futbol oynadığını hatırlamıyorum bile kariyeri ordan oraya sürüklenmek ile geçti o da Swensea ve West Ham gibi iddiasız takımlarda bile kalıcı olamadı

Mata Real alt yapısından yetişti Valencia'da çıkış yaptı ve 10 yıldır EPL'nin en üst seviye takımlarından olan ManU ve Chelsea'nin oyun kurucusu olarak rol alıyor (bakmayın Mou onu sağ kanada çektiğine yine takımın oyun kurucusu sahada olduğu sürece Mata) Chelsea'de oynarken de 10 numara ve Sağ Kanat olarak iki mevkide birden gayet rahat oynuyordu

Bu adamın İspanya milli takımı ile 41 maçı var Dünya Kupası ve Avrupa şampiyonluğu var sonra klüp düzeyinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve x2 UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu var ayrıca İngiltere ve İspanya da kazandığı kupalar var 2013 yılında 45 mil.€ piyasa değeri vardı bu adamın o zamanlar Sneijder-Özil-Silva-Vidal gibi özel oyuncular sadece o seviyeyi görebiliyordu şimdi ki gibi selam veren 50 mil.€ piyasa değeri görmüyordu

Yani kısaca söylemek istediğim reis Mata benim gözümde gerçekten "ÖZEL" bir oyuncu Sneijder kalitesine o seviyeye yakın bir adam olduğunu düşünüyorum ya ben çok abartıyorum ya da siz çok gömüyorsunuz adamı onu anlayamadım işte

[B]İBRAHİM SETEN[/B]‏ @[B]ibrahimseten[/B]
Takip et@ibrahimseten adlı kişiyi takip et
Daha fazla
benden duymuş olmayın.. ama g.saray sezon sonu için al ittihad ile şimdiden el sıkışmış.. lig bitince belhanda 9 milyon euro bonservisle suudi arabistan’a gidecek..

[B]Ali Naci Küçük[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]AliNaciKucuk[/B] 1 Şub
Daha fazla
Ali Naci Küçük Retweetledi: İBRAHİM SETEN

Doğrudur cidden Al İttihad Belhanda Faslı yıldız, Fatih hocanın ' Sana şampiyonluk ve Avrupa kupası yolunda ihtiyacım var' sözleri sonrasında sezon sonuna kadar kalmayı kabul etti Belhanda, 22.şampiyonluk kupasını kaldırır.Sonra yolcudur Abbas, bağlasan durmaz.

Bu adamlar en çok güvendiğimiz adamlar haber kaynağı olarak.1 Şubatta kesin demişlerdi bakalım neler olacak.

Hoca Belhanda'yı CL performansı için kadroda tutuyor sanırım. Schalke maçlarında falan en iyi adamımızdı Belhanda , bizim diğer kekolar bomboş golleri kaçırmasaydı daha anlamlı olacaktı.
Belhanda Fatih Terim'in öz evladı gibi hani yeri geldi Feghouli'yi harcadı Fatih Hoca Gomis'in satılmasına izin verdi ama hiçbir zaman Fernando ve Belhanda'yı takımın dışına itmedi ne performans gösterirlerse göstersin

Bu ikilinin de kolay kolay satılacağını düşünmüyorum hı olur da Mata transferi gerçek olur anca o zaman Belhanda'nın satılması gündeme gelir ki Mata'nın gelmesi gerçekten çok zor

A.Albayrak Trezeguet&Deniz Türüç filan varken Mata'yı transfer etmeyi düşünmüyordur bile

Hoca boş yapmaya basladı bence. Belhanda’yı tam su zaman elden cıkarmak lazım seneye patlar elimizde. Takımda korner kullanmayı bilen topcu yok temiz bi 10 no şart
Hoca bizim ağzımızdan duymadığınız şeylere inanmayın demişti sanırım. Medyadan duyduklarımıza inanmasak diyorum

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt