Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Fatih Terim'in öz evladı gibi hani yeri geldi Feghouli'yi harcadı Fatih Hoca Gomis'in satılmasına izin verdi ama hiçbir zaman Fernando ve Belhanda'yı takımın dışına itmedi ne performans gösterirlerse göstersin

Bu ikilinin de kolay kolay satılacağını düşünmüyorum hı olur da Mata transferi gerçek olur anca o zaman Belhanda'nın satılması gündeme gelir ki Mata'nın gelmesi gerçekten çok zor

A.Albayrak Trezeguet&Deniz Türüç filan varken Mata'yı transfer etmeyi düşünmüyordur bile

Biraz zorunluluktan bence. Deniz Türüç transferi de öyle. Kaldı ki bu sene en formda adamdı Belhanda. Ama kafadan kontak istenen bu değil. Kaos değil sistem görmek istiyoruz.

Bu arada Fatih Terim 4-3-3 düzeninde devam etmek istiyorsa ki seneye kanat oyuncularımız Feghouli ve Babel olacaksa bu sisteme mecburuz diyebiliriz orta sahada kesinlikle kanat oyuncularının geride bıraktığı boşlukları dolduracak daha fazla alanı kontrol edecek bir orta saha oyuncuları lazım bize

Mesela Belhanda bir hücumcu orta saha oyuncusuna göre çok daha geniş alanı kontrol ediyor daha fazla hareket ediyor
Fernando öyle uçan kaçan bir adam değil ama özellikle canlı olarak sahada izleyince fark ettim inanılmaz geniş alanları kontrol edebiliyor (tabi sakatlık dönüşleri gösterdiği performansını kast etmiyorum sağlam bir Fernando'dan bahsediyorum)

Aynı şekilde alacağımız sol iç oyuncusu da çok geniş alanları kontrol eden tabiri caiz ise saha da kendi bölümünden ziyade arkadaşlarının da bölümüne hakim olan sürekli gezen sahanın farklı bölümlerine ayak basan bir oyuncu olması gerekiyor

Yoksa Babel ve Feghouli ikilisini üçlü forvetin kanatları olarak kullanmamız işin defansif yükünü omuzlarından almamız imkansız 4-2-3-1 gibi kanatların daha çok koşması gereken defans yapması gereken bir dizilişte ne Feghouli ne Babel başarılı olamaz

Taze haber getirdim.

Galatasaray'ın 'şartlı' Lacina Traore planı

Galatasaray, bonservisi elinde olan 29 yaşındaki golcü Lacina Traore'yi performansa dayalı bir sözleşme önerdi. “G.Saray, bu kış beni aradı” diyen Traore de Aslan’a gelmeye sıcak bakıyor.
48332

Galatasaray yeni sezon için futbolcu arayışlarını sürdürürken, forvet hattı için gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-Kırmızılılar’ın Monaco’dan ayrıldıktan sonra bir süre kulüpsüz kalan ve ardından da Macaristan temsilcisi Ujpest’e giden Fildişi Sahilli Lacina Traore’yi renklerine bağlamak için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Fransız basınına konuşan 29 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü, “Galatasaray bu kış da beni aradı ama son dakikada Kostas Mitroglou’yu tercih etti. Çünkü Marsilya, Yunanlı oyuncunun maaşının büyük bir kısmını karşıladı. Ben de Ujpest’e gittim. Sarı-Kırmızılı yönetim, şu anda bonservisim elimde olduğu için benimle ilgileniyor. Bana performansa dayalı sözleşme önerdiler” dedi.

Traore’nin de G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’nde direkt gruplarda yer alacak olması sebebiyle yıllık 1.5 milyon euro garanti para, maç başı ve bonuslar içeren teklife sıcak baktığı belirtiliyor. Kariyerinde Cluj, Krasnodar, Anji, Monaco, Everton, CSKA Moskova, Gijon ve Amiens formaları giyen Fildişili forvet, geçen sezon Ujpest’te 13 maça çıkarken rakip fileleri 3 kez havalandırmıştı.

Kaynak: Star

Diagne ve Belhanda alınan fiyatın bir tık altına satılsa zarar etmiş sayılmayız. Bu iki oyuncuya 10 ve üzeri teklif gelirse çok şaşırırım.

sen belhanda'yı 12'ye satıp 6'ya Banega'yı alırım diye hesaplıyorsun. Belhanda'yı 12'ye alacak kulüp görmüyor mu 6'ya Banega alınabileceğini? Ve ya bonservisi elinde Brahimi'yi?

Adamlar 12m bonservisi gözden çıkardıktan sonra neler var neler.

Veli Yiğit;
Galatasaray ‘da kesin olarak biten transferler ; Babel ve Şener ..
Jimy Durmaz ve Vedat Muriç ile de prensipte anlaşıldı..
Banega ile bu hafta yönetimin bir görüşmesi olacak..
Diagne ve Belhanda ‘ya yüksek teklif bekleniyor..

[ TRTspor canlı]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

Veli Yiğit ; Vedat Muriç kesin olarak Galatasaray ‘da oynamak istiyor.. Ancak devreye Başakşehir ‘de girmiş., Galatasaray 3 milyon euro’luk teklif yapmış Rizespor ‘a..

[ TRTspor canlı ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlla Muriç'i alacağız yani illa STSL'de bir takımı zengin etmek zorundayız anasını satayım. Tamam Trezeguet&Muriç öyle kötü topçular değil de bu paralara transfer etmek saçmalık Diagne transferinden hiç mi ders almadık ? bedavaya alabileceğimiz Emre'ye 4 mil.€ bonservis ödedik hiç mi ders almadık ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt