Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."
Einstein

Kulüp Mehmet'i verirse ne olacak

Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."
Tam bir transfer sihirbazı ...

Abi yerli bile sayılmayan Vedat ile niye bu kadar uğraşıyorsunuz 4M'e yakına patlayacak.

Kenan karaman kaan ayhan şener özbayraklı altay bayındır salih özcan ve umut bozok hiç vakit kaybetmeden kadroya katılmalıdır.
Yedek kulübemiz;
Altay
Şener
Kenan
Kaan
Salih
Umut
Babel şeklinde olmalıdır
As kadro ise;
Muslera
Linnes luyi marcao nagatomo (satılırsa orta açmayı bilen genç sol bek)
Transfer (25 yaş altı topla arası iyi olan çok koşan uzun boylu bir 6 numara)
Belhanda (satılırsa şut çekebilen tempolu dinamik kemik orta saha. Mata veya banega
Feghouli. Onyekuru veya Bruma
Transfer.
Bu şekilde bir kadro kurulabilirse uzun yıllar önümüz açık. Yerli transferleri çok önemli.

Mata&Balotelli&Banega gibi kaliteli adamların transferine karşı çıkmam kesinlikle bunun haricinde kesinlikle Marcao-Luyindama transferlerinde olduğu gibi 18-25 yaş arası oyuncuların peşinde olmamız gerekiyor hatta elimizdeki Fernando&Mariano ve Nagatomo üçlüsünün de değişmesi yerlerini daha genç ve dinamik oyuncular ile doldurmamız gerekiyor

Bana matayı ver dediyse lukaku h.o. bu ligde uçar.

Sihirbaz sihrini nasıl yaptığını söyler mi ? Bu niye söylüyor? Çünkü acziyet içinde, bu işi beceremediğinin farkında ve bu gibi şeyler ifade ederek bakın ben anlıyorum bu işten demek istiyor ama komik duruma düştü işte. Abdürrahim'in yapacağı tek iş Devlet ile kulüp arasında köprü kurmak. Futbolcuların münferit sorunlarıyla ilgilenmek.

Abdulkadir Parmak için ne isterler acaba. Baya dinamik bir oğlan , os olarak rotasyon için güzel bir eleman.

evet arkadaşlar bi haber aldım, şuan fatih terimin istediği oyuncuları yonetime sunmasını beklıyoruz sonra transfer çalışmalarına başlıyacagız tabii diagneyi satmamız lazım bonservisli oyuncu almak istiyorsak, aksi taktirde boşta olan oyuncuları alabiliriz. iyi forumlar

[B]Sporcope[/B]‏ @[B]sporcope[/B] 12 dk.12 dakika önce
Daha fazla
Manchester United ile sözleşmesi sona eren Juan Mata, Galatasaray'a önerildi ancak yıldız futbolcunun yıllık 6 milyon euroluk maaşı transferin önündeki en büyük engel. (@futbolarena)

6M ne Mata ya. Bu formla net 6 kazanabileceğin kulüp bulursan formanı alırım.
ManU ile sözleşme imzalarken 8.5 mil.pound maaş ile sözleşme imzalamıştı adam öyle 2-3 mil.€ maaşı kabul etmeyeceği kesin. Bu yüzden olmayacak zaten Mata transferi

evet arkadaşlar bi haber aldım, şuan fatih terimin istediği oyuncuları yonetime sunmasını beklıyoruz sonra transfer çalışmalarına başlıyacagız tabii diagneyi satmamız lazım bonservisli oyuncu almak istiyorsak, aksi taktirde boşta olan oyuncuları alabiliriz. iyi forumlar
Yani yine transfer döneminin son günlerine forvet transferi bekleyerek gireceğiz :censored::confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt