Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Şener bence iyi oynayacak..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''Fernando'' derken, Fer ve Nando isimlerinde iki futbolcu filan mı sürüyoruz sahaya, çaktırmadan?. Yakalanırsak yan basarız!...Fernando-Belhanda-Mata = CL çeyrek en az
Fake?Lanet olsun
![]()
lan bu neLanet olsun
![]()
terörist gibi ortalikta kursun sikan bu acun kuklasi gelirse birakirim bu takimi tutmayiAhmet Akcan Arda Fatih hocayla eşleriyle iftar yemeği yemiş dedi
KenandirBir spor gazetesinde çalışan çok eskiden beri tanıdığım bir dostumla konuştum az önce. Almanyadan haber gelebilir dedi. Yani yakın zamanda oradan bir isim çıkabilir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Shop de lütfen..Lanet olsun
![]()
Bruma ve Kaan olabilir. Kaan Ayhan gelirse marcao iyi fiyata satabilirler. Benim tahminim tabi buBir spor gazetesinde çalışan çok eskiden beri tanıdığım bir dostumla konuştum az önce. Almanyadan haber gelebilir dedi. Yani yakın zamanda oradan bir isim çıkabilir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda gelecek diye Galatasaray ı bırakırım dersen, hiç tutma kardeşim, Galatasaraylılık bu değilterörist gibi ortalikta kursun sikan bu acun kuklasi gelirse birakirim bu takimi tutmayi
bu cirkef gelemez, gelmemeli
Serdara benziyor sankiShop de lütfen..
terörist gibi ortalikta kursun sikan bu acun kuklasi gelirse birakirim bu takimi tutmayi
bu cirkef gelemez, gelmemeli