Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de anlamadığım olay adama açık alan bulamaz bizde o yüzden iş yapmaz deniyor.Fener maçlarında resmen yatırmış kaldırmış herif

Şöyle bir performans sanırım bir Pino zamanı görmüştüm

Ampomah tercihim ama gelirse de yani bok atmak için yer arıyor bazı kesin adam gayet iyi sezon geçirmiş

Bunun videosu bile tırt

ikisi de aynı tip oyuncular.

bu adamlar büyük takımlarda kayboluyorlar genelde.

Ben Trezeyi izlerken Amrabatı görüyorum rtş.

hiçbir farkları yok. Amrabatı o paraya istememiştim. Trezeyi de bu paraya istemiyorum. max 4. fazlası zarar.

15 istiyor kasımpaşa. 15 Milyon Avro. Neredeyse 100 milyon türk lirası.

ikisi de aynı tip oyuncular.

bu adamlar büyük takımlarda kayboluyorlar genelde.

Ben Trezeyi izlerken Amrabatı görüyorum rtş.

hiçbir farkları yok. Amrabatı o paraya istememiştim. Trezeyi de bu paraya istemiyorum. max 4. fazlası zarar.

15 istiyor kasımpaşa. 15 Milyon Avro. Neredeyse 100 milyon türk lirası.

Amrabat'ın tekniği neredeyse 0 dı bunun tekniği iyi nasıl aynı tip oluyor ?

Bence Apo'dan dolayı sana aynı gibi görünüyor gözüne :D

O kadar vermeyiz max 6-7 milyon o bile fazla ama oyuncu kalmazsa mecbur yine pafı zengin ederiz

Instagramda 3.4m takipcisi varmis yuh
Screenshot_20190611-022220.webp

Amrabat'ın tekniği neredeyse 0 dı bunun tekniği iyi nasıl aynı tip oluyor ?

Bence Apo'dan dolayı sana aynı gibi görünüyor gözüne :D

O kadar vermeyiz max 6-7 milyon o bile fazla ama oyuncu kalmazsa mecbur yine pafı zengin ederiz

o kdr vermeyiz mi. daha devre arasında farklı 1 vasata 10+3+(1.4 vergiyi de biz ödemişiz doğruysa) verdik.

şimdi diagneyi kasımpaya ver, treze takasında kullan. adamlar senden 5-6 milyon avro üste para ister herhold.

bu da ikinci vasat.

Kasımpaşa da ne varsa artık, adamlar evire çevire sokuyorlar bize durmadan. buna da 8-10 + bonus vs verilirse şaşırmam yani.

dünyada futbolcu kalmadı

o kdr vermeyiz mi. daha devre arasında farklı 1 vasata 10+3+(1.4 vergiyi de biz ödemişiz doğruysa) verdik.

şimdi diagneyi kasımpaya ver, treze takasında kullan. adamlar senden 5-6 milyon avro üste para ister herhold.

bu da ikinci vasat.

Kasımpaşa da ne varsa artık, adamlar evire çevire sokuyorlar bize durmadan. buna da 8-10 + bonus vs verilirse şaşırmam yani.

dünyada futbolcu kalmadı

Bok atılacak topçu değil bence Trezeguet,gelirse belki sen haklı çıkarsın orasını bilemem

Şuradan bile anlayabilirsin kötü topçu olmadığını sanırım geçen seneydi çalışma izni olayını halledebilse EPL takımlarından gözlemciler bunu çok beğenmişler

Ama tabi EPL de milli takımda oynamak yeterli bir + durum değil.Milli takım sıralaması,geldiği lig gibi bir çok şey esas alınıyor çıkmaz diye vazgeçilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt