Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.994
- 39.353
- 3.993
Türkiye liglerinde ülke içinden yabancı transferi yasaklanmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri zamanında o kadar da güreş yapmıyordu. Akıyordu namussuz ama işte bize karşı rakipler başka türlü oynuyor.Amrabat kıyaslaması yanlıs. bir kere amrabat fizik gücüyle iş yapan bir adamdı. ve bonservis bedelinin altında ezildi. 5 6 milyona treze baya iyi olur
Messi atiyor evetmessi atıyor mu calım
yanlıs anlama kafandaki calım sablonunu anlamaya calısıyorum
Yanlis alinti galibaAmrabat kıyaslaması yanlıs. bir kere amrabat fizik gücüyle iş yapan bir adamdı. ve bonservis bedelinin altında ezildi. 5 6 milyona treze baya iyi olur
iyi de Aydın, Niasse de eplde değil mi. Ndiaye de öyle. bu adamlar da vasat performans sergilediler. bunları da istediler, aldılar. Ndiayeyi çok beğenirdim ben gitti tırt olduğu ortaya çıktı. oynadığı maçlarda gösterdiği performans burada eleştiriliyordu. kiralık geldi ben ümitliydim ama performansı vasat oldu yine bu sezon. Niasseyi aldılar, adam kiralanmaktan bi hal oldu. bu sene de kiralık geçirdi galiba.
Bok falan attığım yok, 4-5 arası 1 fiyata gelirse evet. aksi durumda turşusunu kursunlar, uzak durulması gerektiğini söylüyorum. Diagneye döktük para getirdik. o adamı araplar hariç 10+ verip alacak başka bir enayi yoktur herhold yaw. vergi olayı doğruysa skandal 1 para dökülmüş kasımpaşaya. 14.4 milyon avrolardan falan bahsediliyor. Ne başarısı var bu adamın, Miroğlu daha kaliteli bnm gözümde. Onyekuru ve geliyorsa babel yeterli sol kanat için. Bizim orta sahayı sil baştan yapmamız lazım. ve agresif, ciğersiz 2 box bulmamız lzm. Para bu bölgeye dökülmeli. ve forvete.
seni calım tescil sube müdürü yapmak lazım renktasMessi atiyor evet
Yanlis alinti galiba
kafadaki çalım şablonu bu
sen benim büyüğümsün neden laf sokmaya çalışayım sanaYa al trezegen ile aşkına devam et sen Diagne yi gönderelim kardeş. Ben takımımın vasat veya az üstü adamlara tonla para bayılmasini hazmedemiyorum. Sen futbol filozofusun sana göre Amrabat ta calim atıyor neyse ne istersen onu düşün ama benle ya muhattap olma yada laf sokmaya çalışma
Kayseri zamanında o kadar da güreş yapmıyordu. Akıyordu namussuz ama işte bize karşı rakipler başka türlü oynuyor.
Senide çöpçü yapmak lazım. Takımın parasını çöpe atan cinslerden hani küfür yiyenler. Durduk yere hayırdır ? Sana mı sorcam bişey düşünürkenseni calım tescil sube müdürü yapmak lazım renktas
Saçma olup olmadığına sen karar veriyorsun dimi sevgili kardeşimsen benim büyüğümsün neden laf sokmaya çalışayım sana
söylediklerin inanılmaz saçma sadece
Renkdaș Trezeguet hakkında fazla bir şey yazamam çünkü bize karşı olan maçlar dışında izlemedim. Ancak renkdașımızın anlatmaya çalıştığı olaya örnek olarak sattığımız Rodrigues verilebilir. Çalım yeteneği yoktu adamın, ya hızı ile basıp gidiyor ya da ver kaç yapıp çabukluğunu kullanıyordu. Dediğim gibi Trezeguet nasıl onu bilmiyorum ama Messi gayet tabi çalım atıyor, tövbe haşa çarpılırız aksini iddia edersek.seni calım tescil sube müdürü yapmak lazım renktas
Ya al trezegen ile aşkına devam et sen Diagne yi gönderelim kardeş. Ben takımımın vasat veya az üstü adamlara tonla para bayılmasini hazmedemiyorum. Sen futbol filozofusun sana göre Amrabat ta calim atıyor neyse ne istersen onu düşün ama benle ya muhattap olma yada laf sokmaya çalışma
1.14ten sonraki calimlari izler misin lutfen
İzledim çoğu içine edilmiş pozisyonlar kalitesiz bir topçu başkada bişey görmedim
Neyse uzatmaya gerek yok ama beğenmiyorum. Ve gelmesini istemiyorum. İsteyenin fikrine saygı duyarım o kadar