Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdürrahim gibi 6 da 6 yapmış bir amatörü gönderip Comolli gibi profesyonellere bırakalım diyorsun işi... :)

Sadece Albayrak-Comolli meselesi değil ki benim söylediğim. O sadece örnekti. Ayrıca Ali Koç gibi aynı Demirören misali şirketlere bulaşmaması için eline oyuncak olarak takım verilen iş bilmez biri olursa Comolli de yolar adamı. Bahsettiğim plansızlık. Bu arada Albayrak oyuncu - yönetim arasında köprüdür sadece. Transferden anlamadığını hepimiz biliyoruz. Ben avrupada başarı istiyorum. Ligde şampiyonluk sizi kesiyorsa ne ala.

Şenere senelik 10 m TL ödenecekse cidden rezillik

Sadece kadro doldursun,tr kupası ligde 3 5 maç oynasın diye belli alınan belli bir yaşın üstündeki topçular

1.kesinlikle TL cinsinden maaş verilmeli

2.3-4 milyon TL den fazla maaş verilmemeli.

3.bulamiyosan alt yapıdan yerine konulmalı .

Bos transferlere devam, su sener kazmasindan ne umuyorlarsa artik. Haftayada jimmy muric salih transferleri aciklanir sonra yollamak icin 10 sene ugrasirlar.

Valla, Sow, Atınç, Bolu'ya kaleci transferi işte Çin'e değerinden fazlaya yollanan oyuncular hepsine ok eyvallah da bu Elif için neden çift haneli bonservisler konuşuluyor hiç anlamayacağım, alınmasını geçtim konuşulması bile skandal bence, adam bildiğin küme düşmeye oynayan takımın yedeği ve oynadığı sürece yaptığı şey koşmak ve savruk hareketleri, denk getirip 2 gol attı diye mi yani bu mudur?

Afbeeldingsresultaat voor recep niyaz

geldiler mi

48394

Flightradar dan edindigim tecrübelerle bu adamin Istanbula dogru yola çikmis olabilecegini düsünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt