Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.994
- 39.353
- 3.993
Kaliteli yerli alamiyacaz belli oldu bari kaliteli ortasahalar alsak yoksa avrupada tezegi avuclariz öyle fasliyla donkla olacak işler değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mariano 1 sene daha devam eder bence. Giderse oyunumuz %90 geriye gidecek.
Polonyalıevet bu dönem de almayacagimiz random bir Poloyonali futbolcu ile adimiz gecti
Niye almasın ?! Büyük bir takım dan geliyor.Marcao ve Luyindama'dan fazla mı alacak yaniyalan
Niye almasın ?! Büyük bir takım dan geliyor.
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Banega
Feghouli Belhanda Babel
Balotelli
+ Linnes , Şener , Ahmet , Emre.T , Donk , Selcuk , Celil , Jimmy , Yunus , Mitroglou (Emre Akbaba 2. yarıda döner)
Fit olduğum bir ekip
Şener - Jimmy - Babel beleş , Sonrada Diagne satılıp Banega ve üst düzey bir forvet alsak yeter. Yedek kaleciyi , kanadı falan boşverdim
KeskeeeeeeAhmet >>> Gençlerbirliği
Mitro >>> Olympiakos
Maria >>> Sao Paulo
Onye >>> Galatasaray
Balotelli&Marsilya
Banega&Sevilla
Allahın çöpüne 12 m he vay be
Valla satarlarsa da şaşırmam ama avrupa kulüpleri ğzerinden olmaz. Arap, katar üzerinden kulübe para aklayabilirlerBunlar zach i 10 a elif i de 20 ye satacaklardi. Ali ayak yapıyo angutlara. Fenerin tek beklentisi yapılandırma. Yoksa yine kümeye oynarlar. Ben arfa nin ucagida rötar yapmış sanırım![]()
Bu gönderinin hemen üzerinde Cheick Doucouré 'den bahsetmiş GalatasaryScout adlı sayfa kesinlikle Doucouré 'yi tercih ederim[B]Galatasaray Scout[/B] @[B]GalatasaryScout[/B] 5 Haz
Patryk Dziczek(21) - Piast Gliwice - 1,82m - Sağ ayak Polonyalıların yeni yıldız adayı Dziczek bu sezon takımıyla 33 maça çıktı 3 de gol kaydetti. Hırslı ve sert yapısı, oyun görüşüyle fark yaratan bir oyuncu. Hem kesici hem de toparlayıcı. Seneye serbest. Potansiyel : 9/10
Hazinede doğru düzgün para kalmadı ,yapılandırma olayının heleki seçimden önce yapılması imkansız benceBunlar zach i 10 a elif i de 20 ye satacaklardi. Ali ayak yapıyo angutlara. Fenerin tek beklentisi yapılandırma. Yoksa yine kümeye oynarlar. Ben arfa nin ucagida rötar yapmış sanırım![]()