- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
Haberlere gore[B]Sporcope[/B] @[B]sporcope[/B] 37 sn.37 saniye önce
Daha fazla
Lazio, Jailson için 12 milyon euroyu gözden çıkardı.
Fernando yaşıt olsa 30M falan o zaman.
Elif 18
Jailson 12
Zajc 10
Yuh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberlere gore[B]Sporcope[/B] @[B]sporcope[/B] 37 sn.37 saniye önce
Daha fazla
Lazio, Jailson için 12 milyon euroyu gözden çıkardı.
Fernando yaşıt olsa 30M falan o zaman.
Haberlere gore
Elif 18
Jailson 12
Zajc 10
Yuh
Ben hep söylüyorum Türk futbolu Fenerbahçe yüzünden bu halde. Futbolumuzun lağım çukuru bunlar. Ülke futbolunun gelişmemesi için herşeyi yaptılar. Yabancı sınırı sürekli Galatasaray i durdurmaya çalışmak için federasyonlara medyaya adam sokmak. Şike vs. Vs. Vs.Beyler bu fbye teklif söylentileri koçun işi. Yapılandırmanın yetişmeyeceğini anladığı an gidip patır patır arap kulüpleri üzerinden para aklayacak
Haberlere gore
Elif 18
Jailson 12
Zajc 10
Yuh
Polonyalı
Sırb
Hırvat
Bir kere alalım anasını satım ...güzel oyuncular var bu pazarda.
Ya hülle usulü gerçekleşen transferler ki Fener bu işi sever daha önce de kullandılar ya da medyanın ardından uydurmalarıHaberlere gore
Elif 18
Jailson 12
Zajc 10
Yuh
Güzel kadro.Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Banega
Feghouli Belhanda Babel
Balotelli
+ Linnes , Şener , Ahmet , Emre.T , Donk , Selcuk , Celil , Jimmy , Yunus , Mitroglou (Emre Akbaba 2. yarıda döner)
Fit olduğum bir ekip
Hiç 32 yaşındaki Babel için o kadar masraf yapmaya gerek yok Onyekuru ya da Bruma ikilisinden birini kiralayalım yolumuza devam edelim Feghouli zaten usta diyebileceğimiz kanat oyuncusu diğer kanat oyuncumuz da fırfır olsun bu ligde her zaman işe yaradıEverton Sportif Direktörü Marcel Brands: “Onyekuru’yu yeniden kiralama kararı aldık. Bir sezon daha kendisini görmek istiyoruz.”
Kaynak: Donanimhaber
Kadro iyi de reis inşallah Fernando&Mariano ve Nagatomo üçlüsünü daha genç ve dinamik adamlar ile değiştirebilirizMuslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Banega
Feghouli Belhanda Babel
Balotelli
+ Linnes , Şener , Ahmet , Emre.T , Donk , Selcuk , Celil , Jimmy , Yunus , Mitroglou (Emre Akbaba 2. yarıda döner)
Fit olduğum bir ekip
Elif ve Jailson ne yaptı da biri 12 biri 25 ediyor. Kara para işte.Zajc ne yapti da 10m ediyor
onyekuru'yu unutmuşsun ve belki de mata olabilir belhanda'nın yerine diğerlerine fitim