Mert Coşkun İsbir
Tecrübeli Üye
- 29 Temmuz 2010
- 5.201
- 232
- 1.198
@AliKoç Başganım birazda benim üzerimden aklayın saygılarımla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eldeki elmalara gore bi kadro yapmış Banega haric.onyekuru'yu unutmuşsun ve belki de mata olabilir belhanda'nın yerine diğerlerine fitim
bu 3 oyuncudan şut çekmesini bilen sadece Babel.onyekuru > bruma > babel sıralaması böyle bence babel sol açıkta yedek olur ancak
Beşiktaş Aboubakar'a 1 yıl kiralama teklifi yapacakmış.Sakatlık sonrası Porto kabul edebilir..
Ali Yavuz,Cekdar vs varken bu gelirse bütün heyecanimi kaybedebilirim sahsenUmut gelirse maç filan izlemem o kadar tiksiniyorum şu adamdan
Beşiktaş Aboubakar'a 1 yıl kiralama teklifi yapacakmış.Sakatlık sonrası Porto kabul edebilir..
Porto form kazanması için 1 yıl kiralayabilir..hakan gundogarin haberi, buyuk kolpaci.
öyle avrupada çeyrek final yarı final falan 3 oyuncuyla olacak şeyler değil.Öncelikli olarak yaşı maksimum 22-27 arasında sağlam bir omurgan olacak.Bu süre zarfında 3 4 senelik bir şampiyonluk serisi ve şampiyonlar ligine katılmada süreklilik kazanılması gerek. ve başarabilirsek tabi alt yapıdan her sene düzenli olarak yetenekli en az bir futbolcuyu 11 e monte etmelisin.Çeyrek final diyorsunda 2. turdaki potansiyel rakipler realler parisler chealseler cityler bayernler dortmundlar .Hemen bu sene 3 transferle çeyrek final mümkün olsaydı city o kadar transferle her sene finalden aşağısını görmezdiyalnız aboubakar bu zamana kadar adı geçen tüm forvetler içerisinde 1 numara. talisca ve aboubakar'ı alsak başka transfer istemem açıkçası.
diagne & belhanda & ndiaye out ------------ aboubakar & talisca & banega in
Bu 3 hamleyle CL'de çeyrek final görmemiz hayal olmaktan öteye geçerdi
Allahın çöpüne 12 m he vay be

gönder yavrumEverton Sportif Direktörü Marcel Brands: “Onyekuru’yu yeniden kiralama kararı aldık. Bir sezon daha kendisini görmek istiyoruz.”
Kaynak: Donanimhaber