- 19 Mart 2014
- 29.500
- 30.936
- 2.718
19 yıl önce neredeymiş bu 28. şampiyonluk muhabbeti ? Eee onuda geçince Tanzimat'dan öncekileri mi saymaya çalışacaklar. Ya bu Fenerliler de bir tane akıllı adam olmaz mı yahu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zictik
Başka bi ligde oynasa 100 milyon euro veren de olurdu..Elif 23 m ise abduş heralde 50 falandır
Comolli bi takım bulur.23 milyon euroya transfer olur..Onu verecek salak bulurlar mutlaka. İnter kesin verir.
Comolli varsa parayı veren çıkar..haha cok beklerler, avrupada bir bok gostermeyip 23m kimse odemez.
AltindaBirşey soracağım ahali. Bu SERGEN ZEREN Nerelerde yahu.
Yalan olma ihtimali çok yüksek.
Sakallı Arif Efendi, beri bak beri.Kaç defa dedim değilim diye.Şizofren misin?İmalı laflarla benim adımı kullanma.Klavye erkekliğine gerek yok.Kafayı Sergen kardeşimle yemişsin herhalde..Altinda
DelirmissinSakallı Arif Efendi, beri bak beri.Kaç defa dedim değilim diye.Şizofren misin?İmalı laflarla benim adımı kullanma.Klavye erkekliğine gerek yok.Kafayı Sergen kardeşimle yemişsin herhalde..
Ekli dosyayı görüntüle 48435
Senle sohbetim yok benim.Burada mesajlardan birine denk geldim.Sergen sana ne yaptı da böyle düşmanınım gibi imalı laflarda bulunuyosun?Lan hiyar sakalli oldugumu nerden biliyorsun
Mesajını düzenleme.Kaç defa dedim değilim diye.Önceleri gülüp geçiyodum.İmalı laflar etmeye başladıktan sonra bi dur diyeyim dedim..Delirmissin
Gittigi gunden beri geri istiyolar sadece istemekle kalir onlar.BJK Aboubakar'ı istiyormuş biz araya girsek ya
Gittigi gunden beri geri istiyolar sadece istemekle kalir onlar.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bize bile tuzlu kaçar o rtaş. Maaş 4 ister, portoda kiralamaya aynı ücreti ister hemen hemen tabi kiralarlarsaBJK Aboubakar'ı istiyormuş biz araya girsek ya