Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Sana sergen diyebilir miyimİngiliz pasaportlu bi futbolcu gelmez ama Şener,Babel ve Banega'nın duyumunu veren kişi böyle bi ilk 11 eklemiş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana sergen diyebilir miyimİngiliz pasaportlu bi futbolcu gelmez ama Şener,Babel ve Banega'nın duyumunu veren kişi böyle bi ilk 11 eklemiş..
Sıkıntılı mısın lan sen..Sana sergen diyebilir miyim
Sağlam geyik döndü. İzlandalı oldu. 2 Kişi tartıştı. Ama ben cevap alamadım. Yahu gerçekten merak ettim çocuğu.
pop piyasasını sallayacak bir albüm yapıyordu en son, kendisi söylemiştiSağlam geyik döndü. İzlandalı oldu. 2 Kişi tartıştı. Ama ben cevap alamadım. Yahu gerçekten merak ettim çocuğu.
Sen harbi sıkıntılısın.Kendi haline bıraktım..Yukarda ustat
üstad da tam denk getiriyor valla manidar 1 hamleYukarda ustat

Sen harbi sıkıntılısın.Kendi haline bıraktım..
Bu niye gol atmıyor yiaa triplerini cekicez yine.Bize gelirse 10 numara giyemeyecegi icin taraftar sorun yapmaz hatta anket açılsın kac giyecegini seçsin taraftar
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takmiyorum artik bel10dash, hic çekemem vallaBu niye gol atmıyor yiaa triplerini cekicez yine.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genoa Bennaceri istiyormus, maliyeti 10-12 milyon euro
di marzio
Genoa Bennaceri istiyormus, maliyeti 10-12 milyon euro
di marzio
takımın kanserli hücresi diyodu belhandaya hey gidi günlerTakmiyorum artik bel10dash, hic çekemem valla
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi