Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet top sürebilir geniş alanda. Dar alanda tekniği zayıf. Tekniği yüksek olsa Anderlecht yıllarca kiraladıktan sonra kaşımpaşa bırakmazdı. 15 milyona PL'ye falan satardı.
O zaman Jovic de çöptü Benfica ışık göremedi kiraladı 2 sene.Hemde forvet sıkıntısı çektiği dönem.Jovici biliyorsun hani şu an 60 milyona transfer oldu

Renktaş bulunduğu bölge İtibariyle pl orta saha ve defans bölgesi içinde oynayan bi 10 numara için sprintleri gayet yeterli bence. Ayrıca manu sürekli set hücümü yapan bi takım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada katkı sağlar ona diyeceğim bir şey yok ama 31 yaşında 32 ye girecek adama senelik 4 milyondan sözleşme vermek pek mantıklı durmuyor

Her sezon şampiyon olamayız bunu bir kenara yazmak lazım

hey banega amigoo
come to galatasaraaayy bam bam bam
20190611_192754-jpeg.48437

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:asd: :asd: :asd:

O zaman Jovic de çöptü Benfica ışık göremedi kiraladı 2 sene.Hemde forvet sıkıntısı çektiği dönem.Jovici biliyorsun hani şu an 60 milyona transfer oldu

Adam 21 yaşında kendisini ıspatlamış. 60 a Real madrid yapmış. 25 yaşına gelip kasımpaşa hariç tutunamamış bir adamla mı kıyaslıyorsun? Biz akıllanmayız. En yakın örneği diagne işte. Tutmaz bu tip transferler.

Bizim yönetim milli ara muhabbeti ile yatışa geçti herhalde. Tık yok. Babel,Şener demeyin ben onları transferden saymıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt