Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada katkı sağlar ona diyeceğim bir şey yok ama 31 yaşında 32 ye girecek adama senelik 4 milyondan sözleşme vermek pek mantıklı durmuyor

Her sezon şampiyon olamayız bunu bir kenara yazmak lazım
Haklı olabilirsin. ama şampiyonlar liginde bi tur getirse veya ekstra bi galiyet aldırmış olsa zaten 2.7 milyon euro kqzandırmış olacak. Keza zamanında sneijder juveye attıgı golle hem 2.4 milyon euro (o dönem galiyet primi bu kadardı sanırım) hem tur geliri hemde ek seyirci geliri sağladı.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben BeIN de ki Raşit Altun’u sağlam gazeteci sanırdım.Sallıyor bence şu an inandımki muhabirlerin çoğu birşey bilmiyor.Sadece tahmin yürütüyorlar

Arkadaşlar risk alalım CL geliri gelir diye planlama yapılmaz.

Ticaretten biraz anlayan herkes kasaya girmeyen para üzerinden yatırım hayalleri kurulmayacağını bilir.

BJK bunu yaptı 2 sene şampiyonluktan sonra ama şimdi toplayamıyor arkayı.

Belli olmaz çünkü 34 haftalık ligde rakibin ne yapacağı.

Yönetim transferi gizli yapıyo. Onyekuru geldiğinde haberlerde yoktu.Bi duyumcu paylaşmıştı.Fatih hocanın videosundan sonra rahatım..

Egerki abobakarin tr ye gelme ihtimali varsa kesin kiralamaliyiz yillik 3.5 4 arasi veririm guclu hizli topa iyi vuruyor cuk diye oturur

benfica maclarinda iyi oynadik ama biraz sanssizdik forvetsizlikten

belhanda yerine oyuncu lazim ama ndiaye dinamizm katiyor bence ayrica teknik de bir topcu
Benfica maclarinda iyi mi oynadik? Ben baska maclar izledim galiba. Ocak ayinda alt yapidan a takima dahil olan 19 yasindaki Florentino 20 yasindaki Gedson Fernandes ile beraber iki macta da bizim tecrubeli orta sahamizi ezdiler. Ne orta saha da ustunluk kurabildik, ne de orta sahadan pozisyona girebildik.

Ndiaye dinamizm katiyor ama bu yetmez, 8 numara pozisyonunda oynayan oyuncunun daha fazla ozellikleri olmali. Bizim Banega gibi bir maestro'ya ihtiyacimiz var. Pas yapabilen, duran top kullanabilen ve gerektiginde takimi yonlendiren bir 8 numaraya ihtiyacimiz var. Ndiaye'nin performansi bu sezon tam bir hayal kirikligiydi. Koca bir sezonda oynadigi iyi mac sayisi 5 bile degildir.

Orta saha hattına keşke Marcao-Luyindama profilinde iki futbolcu transfer edebilsek. Bu yapılamıyorsa ve 30+ biri alınacaksa Mata nasıl beğenilmez yahu?!. Onun 25 yaşındaki halini daha 5-10 yıl hiçbir Türk kulübü getiremez ki sonrasında da zor; büyük liglerle makas giderek daha da açılıyor zira...

Orta saha hattına keşke Marcao-Luyindama profilinde iki futbolcu transfer edebilsek. Bu yapılamıyorsa ve 30+ biri alınacaksa Mata nasıl beğenilmez yahu?!. Onun 25 yaşındaki halini daha 5-10 yıl hiçbir Türk kulübü getiremez ki sonrasında da zor; büyük liglerle makas giderek daha da açılıyor zira...

Gelmez zaten. Mata cok ama cok katki verir

Fener yapıyorsa bizde yapalım katakuli

1 milyona Ahmet'i Gençlerbirliği ne satıyorsak bu rakamı 3 olarak gösterelim.

Yoksa transfer falan yapamayız biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt