- 30 Ağustos 2009
- 30.155
- 20.040
- 2.593
Çalhanoğlu nu iki gözümün çiçeğine transferini isteyen biri çıkarsa bana msj atın ona ağır sövecem
Hakan Çalanoğlu kaç para olursa olsun Alınmalı !
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalhanoğlu nu iki gözümün çiçeğine transferini isteyen biri çıkarsa bana msj atın ona ağır sövecem
Hakan Çalanoğlu kaç para olursa olsun Alınmalı !
Hakan bize gelirse 3 maç sonra mac sonu dayak yerHakan Çalanoğlu kaç para olursa olsun Alınmalı !
Trez. in cagneyle alakası yok cagne mecbutiyetten alndı, bunu kesinlikle terim istiyor bunlarda pazarlık yapmayı bilmedikleri için kazıklanacağız gibi yineBen albayraka transfer yaptirmam tek görevi takim ici kordinasyon olmasi lazim transfer gorusmesine vs gidiyor bosa gidiyor gibi hissediyorum kasimpasadan adam almak bana gore sacma samp liginde oynayacagiz kasimpasadan transfer yapiliyor sonra gruptan neden cikamiyoruz kafamizi kaldirip etrafa bakmiyoruz kolaya kaciyoruz cagne de buna bir ornek
Çalhanoğlu mu Arda mı?Arda Turan geldi mi
Hakan bize gelirse 3 maç sonra mac sonu dayak yer![]()
Çalhanoğlu mu Arda mı?
Barcelona bize Arda'yi yedirir mi?Arda Turan geldi mi
hemfikirizHürriyet Güçer
Barcelona bize Arda'yi yedirir mi?
Gelmeyenlere seviniyoruz şimdilikYok mu hareketlilik renkdaslar ?
Lan tff daha sezonun açıldığını ilan etmemiş, sen haber kaynağımız olarak bizi uyarmıyorsun.Transferlerrrrrrrr nerdeeeeeeee
Türkiye bazında en iyi duyumcu olmak bu dur işteLan tff daha sezonun açıldığını ilan etmemiş, sen haber kaynağımız olarak bizi uyarmıyorsun.
Nasıl bir vurdumduymazlık olm bu
Hakan Ç. demek her maç frikik den bir gol atmak demek. Şu anda Frikici yok takımda. Kim atacak frikikleri / duran topları ??Aha gaza getirdiler sövecem
Arif ulu arkadaşımız bırak futbol dünyasını veya forumlarını ;
devre arası reklamlarından bile uzaklaştırılmalı
Kaç para olursa olsun demiş hhahahaha
Çalhanoğlu nu izlerken tüm saçlarımı yoldum tırnaklarımı kanayana kadar yedim . Arkadaş kaç para olursa olsun demiş
Gözlerini kapat aklına gelen sadece sana (şahsına) edebileceğim küfrü düşün ..
Aynen helalllll
Yalnız coşmayalım lütfen .. sinirimizi birbirimizden çıkarmayalım :-))