Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frikik atan uzaktan şut attı mı heyecan yaratan tribünleri heyecanlandıracak bir adam lazım ...

Ben albayraka transfer yaptirmam tek görevi takim ici kordinasyon olmasi lazim transfer gorusmesine vs gidiyor bosa gidiyor gibi hissediyorum kasimpasadan adam almak bana gore sacma samp liginde oynayacagiz kasimpasadan transfer yapiliyor sonra gruptan neden cikamiyoruz kafamizi kaldirip etrafa bakmiyoruz kolaya kaciyoruz cagne de buna bir ornek
Trez. in cagneyle alakası yok cagne mecbutiyetten alndı, bunu kesinlikle terim istiyor bunlarda pazarlık yapmayı bilmedikleri için kazıklanacağız gibi yine

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Leverkussen hayatinin en kazik satisina yapmis, o cope nasil 25m euro kos koca milan baydi hayret.

Aha gaza getirdiler sövecem

Arif ulu arkadaşımız bırak futbol dünyasını veya forumlarını ;
devre arası reklamlarından bile uzaklaştırılmalı

Kaç para olursa olsun demiş hhahahaha

Çalhanoğlu nu izlerken tüm saçlarımı yoldum tırnaklarımı kanayana kadar yedim . Arkadaş kaç para olursa olsun demiş

Gözlerini kapat aklına gelen sadece sana (şahsına) edebileceğim küfrü düşün ..

Aynen helalllll

Yalnız coşmayalım lütfen .. sinirimizi birbirimizden çıkarmayalım :-))

Aha gaza getirdiler sövecem

Arif ulu arkadaşımız bırak futbol dünyasını veya forumlarını ;
devre arası reklamlarından bile uzaklaştırılmalı

Kaç para olursa olsun demiş hhahahaha

Çalhanoğlu nu izlerken tüm saçlarımı yoldum tırnaklarımı kanayana kadar yedim . Arkadaş kaç para olursa olsun demiş

Gözlerini kapat aklına gelen sadece sana (şahsına) edebileceğim küfrü düşün ..

Aynen helalllll

Yalnız coşmayalım lütfen .. sinirimizi birbirimizden çıkarmayalım :-))
Hakan Ç. demek her maç frikik den bir gol atmak demek. Şu anda Frikici yok takımda. Kim atacak frikikleri / duran topları ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt