Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli ve banega gelirse çok sey değişir. Bide bek isini halledebilirsek. Avrupa'da başarı artı şampiyonluk yüksek ihtimal olur. Orta sahaya genç bir DOS + moreno Taş gibi takım oluruz vallaha nefret etsem de Digitürk alırdım.

Ahmet'in talipleri var.Semih bonservissiz gelebilir.Vedat Muriqi Galatasaray'ın kampına yetişebilir.Vedat Muriqi yedek forvet değil de dönüşümlü oynayabilir.Galatasaray'ın diğer forveti de Scout transferi olabilir.Gomis'in genç hali gibi futbolcu. (Nevzat Dindar)

Balotelli yerine Kruse gelmeli. 11 km civarinda kosuyor, yanindaki adamlari daha etkili yapiyor. O da az birsey sorunlu ama Mario kadar degil

_____________________Muslera
Mariano___Luyindama___Marcao___Nagatomo
______________________Banega
Feghouli___Nainggolan____Mata_______Babel
______________________Balotelli

Bu kadro CL'de çeyrek final görmez diyen var mı

Bu bekler ile çeyrek final görürsek kadronun diğer kalanına ekstra prim verilmeli.

Göremez

Bu kadar durağan bir kadroyu daha yeni oynadığımız Benfica bile kedi fare gibi yorar.

Nainggolan ölür herhalde bu takımda.

bu kadroda futbolcular arıza çıkartırsa bir anda ligte 5-6 cılığa da oynayabilirsin .Önemli olan takım olmak.Bu kadar yıldız doldurmayı ben riskli buluyorum açıkçası.

bu kadroda futbolcular arıza çıkartırsa bir anda ligte 5-6 cılığa da oynayabilirsin .Önemli olan takım olmak.Bu kadar yıldız doldurmayı ben riskli buluyorum açıkçası.
Balotelli ve Nainggolan bildiğin psikopat oyuncular zaten Melo'dan alta kalır yanı yok haklısın bir arıza çıkardılar mı 10 maç ceza alırlar rahat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt