Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeme.bizi

Polisleri bile güzel

d975493e34e9b62e8595f5db788feab2.jpg
Hepsi güzel değil ya :D

Anladığım kadarıyla gelecek sezon santrafor rotasyonumuz daha hareketli ve maliyetli bir santrafor + Muric olacak.

Mitroglou ne olur onu kestiremiyorum.

Banega'yı Ndiaye'nin pozisyonu için düşünen Cimbom, Nainggolan olumlu sonuçlanırsa bu transferden vazgeçecek. (Sabah)

Ya Banega, ya Nainggolan olacak.
Hayırlısı.
Sacmalamasin spastikler. Ne banega nede hele Nainggolan gelecek

Diagne satildiktan sonra bence 25-26 yasindan yasli olan adama cok fazla para (8-10 milyon) harcamamaliyiz. Ze Luisi 10 milyona alirsan, 2 seneye anca arabistana satarsin. Bizim müslümanlar bile arabistana gitmeye sicak bakmayip Istanbulda memnunken, Ze Luis gibi adamlari oraya yollamak belki dahada zor olur.

Transferde al sat dengesi çok önemli bunu unutuyoruz.

Luyindama opsiyonu, Diagne bonusu ile muhtelen kimine göre 3.8, kimine göre 5, kimine göre de 7 milyon eksiden başlıyoruz.

Bizim alacağımız bonuslar var mı bilmiyorum Garry'den veya Maicon'dan.

Telles'den biraz beklenti var ama bir türlü gerçekleşmiyor.

Banega ve Muric en ciddi uğraşılan adamlar gibi ve bunlara da toplam 10 milyon bonservis çıkacak dersek ortalama 15 milyon zaten gitmiş olacak.

Bu da Diagne'den beklenen paraya denk geliyor.

Babel, Şener, Banega, Muric gelmiş oluyor çıkan haberlere göre

Mariano ve Belhanda giderse belki 10-15 arası bonservis daha gelir ve bu parayla da birinci santrafor, ekstra bir kanat oyuncusu, Belhanda yerine ortasaha ve Linnes as olarak düşünülmüyorsa sağ bek alınması gerekecek.

Kolay bir planlama değil.

Radja profesyonelligini kaybediyor gibi o yuzden tekme yiyebilir ve boyle bir durumda elit Avrupa takimlari da onu siler bu tabloda sansimiz hicte az degil ama maliyet olarak bizi zorlar. Scout transferi yapacaksak elimizi cabuk tutmamiz lazim zaten, Radja tarzi adamlari getirmek mevcut yonetim icin baya zor is daha kita degistirip Alan'i getirememis adamlar yonetici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt