Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dortmundun geri alma ospiyonu varmis. Yoksa öyle ucuza birakmazlardi. Geri satin alma opsiyonu 15 falansa bizde deneyenblirdik demeyi isterdim, ama bazi genc oyuncular maalesef türkiyeye gelmeyi bile düsünmüyor gibi geliyor bana.

O bu değil de borç alacak verecek farkımız 1.4 milyar tlye düşmüş ve bu seneki cl gelirleri yok işin içinde
Clden ortalama 40 milyon euro gibi gelir elde etsek 250 milyon tl civarı eder borç farkı yaklaşık 1.150 milyara düşer böyle bi durumda üstüne de seneye hem stadyum hem forma göğüs reklamları isim hakları sona eriyor.
Stadyum 5 yıllık 50 milyon avro
Göğüs isim sponsoru 5 yıllık 25 milyon avro gibi bi gelir elde edersek yaklaşık 500 milyon tl gelir elde ederiz bunu 10 yıllık olarak yaparsak eğer 1 milyar yapar ve borcumuz neredeyse kapanır
Not: Riva florya var birde üstüne ordan da en kötü 600-700 milyon tl geleceği konuşuluyor ki bu bizi 2-3 sene içinde belkide +ya çıkaracak demektir
Eğer bu şekilde gerçekleşirse işler çok ama çooook değişir

Böyle dalga geçiyoruz filan ama Nainggolan birde gelirse o_O Adam ligin gidişatını değiştirir. Düşünsene orta sahanda Nainggolan var anasını satayım lükse bak :p

Nainggolan - Banega

Belhanda
giphy.gif

Conte, Naingolani istemese bile bizden once 20 kulup kiralik ister onu.

Rakiplerimizin yerine kendinizi koyup bir düşünsene, Galatasaray deplasmanına geliyorsun 50 bin taraftarın gürültüsü arasında orta sahada topu alıp kafanı bir kaldırıyorsun Nainggolan saldırıyor sana geçemezsin de haydi diyelim ki geçtin arkadan Luyindama&Marcao ikilisinin koşarak sana geldiklerini görüyorsun

Topu bırakıp geri dönerdim herhalde, yoksa gözünü hastanede açma olasılığın çok yüksek ...

Rakiplerimizin yerine kendinizi koyup bir düşünsene, Galatasaray deplasmanına geliyorsun 50 bin taraftarın gürültüsü arasında orta sahada topu alıp kafanı bir kaldırıyorsun Nainggolan saldırıyor sana geçemezsin de haydi diyelim ki geçtin arkadan Luyindama&Marcao ikilisinin koşarak sana geldiklerini görüyorsun

Topu bırakıp geri dönerdim herhalde, yoksa gözünü hastanede açma olasılığın çok yüksek ...

Kusura bakma rengim ama bu yazdığın tam bir "antu postu" olmuş. :(

Jimmy >>>>>> Sinan + Migdat + Yunus

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt