M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.245
- 2.556
- 648
Welbeck ve Banega geldiğine göre suphesiz ki Zurhanda da artık bi zahmet yol alsın. Hizmetleri icin kendisine tesekkur ederiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E nasıl transfer yapılıyor hocamgiderse gitsin
bize ne
Azubuike yerine scout hamlesi olacak bence
Kötü adam değil de bakalım kimler gidecek, Brahimi için de iddialar devam ediyorAzubuike en kotu secenek diye yazdim, kargalar kulubune 1,25m teklif yapmis.
neden yapılmasınE nasıl transfer yapılıyor hocam
Gundemi takip edemedim, ozet gececek bir renktasimiz var mi kim neyi iddia etmis seklinde?
E nasıl transfer yapılıyor hocam
Kötü adam değil de bakalım kimler gidecek, Brahimi için de iddialar devam ediyor
MUAZZAMMert: Banega kesin olarak Galatasarayda
Mert kim bilmiyoruz.
Koca Kafa yuvasina geri dönüyor.
Naingolani kiralamak istiyoruz.
Welbecke teklif götürdük bekliyoruz.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ben deJeando Fuchs
Cheick doucoure
boyle isimler bekliyorum
Balotelli ve Nainggolan bildiğin psikopat oyuncular zaten Melo'dan alta kalır yanı yok haklısın bir arıza çıkardılar mı 10 maç ceza alırlar rahat
Modric belhanda takası diyolar?
hocam hukukçu musun.Yanlış anlama sakın yani işleyiş böyle mi olur ondan dolayı merakımdan soruyorumBir mahkemenin aldığı tedbir kararını bir baska mahkeme hukuken kaldırabilir. Bu dutumda olay Anayasa mahkemesi ve hatta kayyuma kadar da gidebilir. Ancak bütün bunlar en az 1 yıl sürer ki o zamana kim öle kim kala.
Şu adam anormal derecede imza parası vermeyelim. Sanırım bonservisi elinde olan herkese saldırıyoruz.