Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D832k1WXsAIfUgh.jpg

Yeni başkanımız az muhterem çok ....veren sayın özbek söz konusu isimleri veto edecektir.

Ben istiyorum diye mi alacaklar Allah aşkına ne kadar saçma konuşuyorsun.Evet istiyorum gelmesini ve bazı arkadaşlarca da kabul edilen argumanlarım var.
Ben sana ozel bir şey söylemedim,trezeguet bir yerimizde patlayacak gene ona sinirleniyorum su an bir suru baba kanat oyuncusu bostayken gidip bu herife para bayılmak ne biliyim mallik demesem bile enayilik oluyor.

Evet Welbeck transferi risk taşıyan bir hamle olur. Ama bu risk oynanması iyi olur.

Karlı çıkarsak, modern ve kaliteli bir Santrafor kazaniriz.

Bıktım artık adam geçemeyen ağır pivot ST'lerden.

Welbeck gelsin ama tek santrafor oynayacak oyuncu degil, hic olmamistir da. Ben de zaten o yuzden gelecegini zannetmiyorum, Galatasaray'in forveti gercek bir golcu olmali. Welbeck o adam degil.

Ben istiyorum diye mi alacaklar Allah aşkına ne kadar saçma konuşuyorsun.Evet istiyorum gelmesini ve bazı arkadaşlarca da kabul edilen argumanlarım var.
Arguman vardir elbet cok calim atiyor dikine gidiyor v.s v.s bizim argumanimizda daha giren 13 milyonu cikaramadik takimin her yeri eksik babel alinmis onyekuru kalabilir nolcak takimin onu mercedes ortasi sahin mi ?

Nerde yazdin onu adam 2 herrera demis boşta falan sen de rabiot bosta demissin orta ustu avrupa takimlarina mi kadro kuruyodunuz o konusmada? Okumadım. Tehditkar konuşmaların beni korkutmuyor hocam postalamak falan ne bileyim bi suçumuz mu oldu

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yürek yer gibi başlayıp gelişme ve sonuçta tırıs Tırıs R yapmışsın.

Keramettin Admir serttir ama kimseye ceza vermez , bence çivi çiviyi söker deyip kontra atak yap , sert konuş, erkek ol

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arguman vardir elbet cok calim atiyor dikine gidiyor v.s v.s bizim argumanimizda daha giren 13 milyonu cikaramadik takimin her yeri eksik babel alinmis onyekuru kalabilir nolcak takimin onu mercedes ortasi sahin mi ?
hocam iyi de ben saygı duyuyorum görüşlerinize.Sadece 2 senedir istiyorum adamın gelmesini ve duyumu çıkınca seviniyorum yorum yapıyorum.Olay bundan ibaret yani

Jamaicanin kalecisiyle bir çay içmek istiyorum arkali önlü oturabiliriz hiç farketmez

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ben sana ozel bir şey söylemedim,trezeguet bir yerimizde patlayacak gene ona sinirleniyorum su an bir suru baba kanat oyuncusu bostayken gidip bu herife para bayılmak ne biliyim mallik demesem bile enayilik oluyor.
O boşta olan kanat oyuncularının birkaçının yaşı 34-35 genç olanınında 25 milyon maliyeti var.Bonservissiz adam neden bedava muamelesi görüyor anlamıyorum

hocam iyi de ben saygı duyuyorum görüşlerinize.Sadece 2 senedir istiyorum adamın gelmesini ve duyumu çıkınca seviniyorum yorum yapıyorum.Olay bundan ibaret yani
Bende adami begeniyorum yalan yok ama su durumda luks olur sadece onun icin gelsin istemiyorlar bide apo gidip 8 10 gomecek diye korkuyorum:cool:

Beyler tekrar hatırlatma gerekti galiba bilen bilir welbeck anca çift forvette santrafor oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt