Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.543
- 106.175
- 4.738
Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatamo
Radja Banega Belhanda
Feghouli Balotelli Trezeguet
Linnes Luyindama Marcao Nagatamo
Radja Banega Belhanda
Feghouli Balotelli Trezeguet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sana ozel bir şey söylemedim,trezeguet bir yerimizde patlayacak gene ona sinirleniyorum su an bir suru baba kanat oyuncusu bostayken gidip bu herife para bayılmak ne biliyim mallik demesem bile enayilik oluyor.Ben istiyorum diye mi alacaklar Allah aşkına ne kadar saçma konuşuyorsun.Evet istiyorum gelmesini ve bazı arkadaşlarca da kabul edilen argumanlarım var.
Kerimcan?
Arguman vardir elbet cok calim atiyor dikine gidiyor v.s v.s bizim argumanimizda daha giren 13 milyonu cikaramadik takimin her yeri eksik babel alinmis onyekuru kalabilir nolcak takimin onu mercedes ortasi sahin mi ?Ben istiyorum diye mi alacaklar Allah aşkına ne kadar saçma konuşuyorsun.Evet istiyorum gelmesini ve bazı arkadaşlarca da kabul edilen argumanlarım var.
Nerde yazdin onu adam 2 herrera demis boşta falan sen de rabiot bosta demissin orta ustu avrupa takimlarina mi kadro kuruyodunuz o konusmada? Okumadım. Tehditkar konuşmaların beni korkutmuyor hocam postalamak falan ne bileyim bi suçumuz mu oldu
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam iyi de ben saygı duyuyorum görüşlerinize.Sadece 2 senedir istiyorum adamın gelmesini ve duyumu çıkınca seviniyorum yorum yapıyorum.Olay bundan ibaret yaniArguman vardir elbet cok calim atiyor dikine gidiyor v.s v.s bizim argumanimizda daha giren 13 milyonu cikaramadik takimin her yeri eksik babel alinmis onyekuru kalabilir nolcak takimin onu mercedes ortasi sahin mi ?
O boşta olan kanat oyuncularının birkaçının yaşı 34-35 genç olanınında 25 milyon maliyeti var.Bonservissiz adam neden bedava muamelesi görüyor anlamıyorumBen sana ozel bir şey söylemedim,trezeguet bir yerimizde patlayacak gene ona sinirleniyorum su an bir suru baba kanat oyuncusu bostayken gidip bu herife para bayılmak ne biliyim mallik demesem bile enayilik oluyor.
Bende adami begeniyorum yalan yok ama su durumda luks olur sadece onun icin gelsin istemiyorlar bide apo gidip 8 10 gomecek diye korkuyorum:cool:hocam iyi de ben saygı duyuyorum görüşlerinize.Sadece 2 senedir istiyorum adamın gelmesini ve duyumu çıkınca seviniyorum yorum yapıyorum.Olay bundan ibaret yani
Tamam haklısınO boşta olan kanat oyuncularının birkaçının yaşı 34-35 genç olanınında 25 milyon maliyeti var.Bonservissiz adam neden bedava muamelesi görüyor anlamıyorum
Gel be #GönlümünEfendisi
![]()